Sezonun Finali Kalamış’ta Yapıldı

Efeler Ligi’ni dördüncü sırada tamamlayan Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri’nde düzenlenen sezona veda yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil, Voleybol Şubesi Genel Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı, Başantrenör Nedim Özbey, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik ekip katıldı.

Yemek sonrasında Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil, Başantrenör Nedim Özbey, kaptan Hüseyin Koç ve oyuncumuz Melih Sıratça, Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’ye değerlendirmelerde bulundu.

Çok güzel bir sezon geçirdiklerini dile getiren Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil, “Bu seneyi çok iyi geçirdik. Çocukların ellerine sağlık. Sonuna kadar mücadele ettik. En başta Play Off’a kalabilir miyiz endişeleri taşırken takımımız özellikle ligin ikinci yarısında çok büyük bir performans gösterdi. Hatta 1’den 4’e kadar herhangi bir dereceyi alabilirdik. Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi çok arzu ettik ama olmadı. Gelecek sene CEV Cup’ta mücadele edeceğiz. Büyük bir başarı, çok iyi bir başarı. Bu kadar genç ve tecrübesiz kadroyla büyük işler yaptık. Genç oyuncularımızı kazanmış olduk. Takım içerisinde tecrübeli isimler de vardı. Onların da desteği çok oldu. Güzel bir sene geçerdik. Emeği geçen yöneticilerimize, antrenörümüze ve teknik kadromuza kadar herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  

Sezonu iyi bir yerde bitirdiklerinin altını çizen başantrenör Nedim Özbey, “İlk 4’e çıkmak hem de Fenerbahçe’yi eleyip çıkmak bizim için çok kıymetli bir derece. Olabilirdi Arkas’ı da eleyebilirdik. CEV Cup’a gidiyoruz. Arkadaşlarımın hepsini kutluyorum. Kulübümüze teşekkür ediyorum göstermiş oldukları ilgiden dolayı. Burada da bir sezon sonu yemeği yiyelim istedik. Ne olursa olsun üzüntülü biraz arkadaşlarımız. Yoğun, yorgun ve sakatlıklarla dolu bir sezon geçirdik ama neticede iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. Spor Kulüpleri içerisinde bana göre şampiyonuz. Yeni yasayla birlikte amatör şubelere düşen gelirle yeni baştan Galatasaray’ı toparlayıp eski günlerine çıkarmak istiyoruz. Biz burada şampiyonluklar yaşamışız. Tekrardan görmek istiyoruz, kulübümüz de görmek istiyor. Onun bir çözümünü bulacağız. Devletin de desteği olacak. Bizim yıkılmayan bir altyapımız var. Elimizden çıkan oyuncular var. Yeniden altyapıdan oyuncu çıkarmaya başlayacağız. Önümüzdeki yıl Galatasaray’ı Avrupa’da iyi temsil etmek istiyoruz. Kulübümüzün de bu konuda katkıları olacağını biliyorum.” şeklinde konuştu.

Gelecek sene kupaya bir adım daha yaklaşmayı hedeflediklerinden söz eden Kaptan Hüseyin Koç ise “8 aylık çok uzun bir sezon. Bu tempoya alışkın insanlarız ama bu sene bir tık daha fazla yorulduk. Sonunu çok iyi oynayamadık. Buradaya gelen tüm arkadaşlarım, tüm teknik ekip güzel bir yerde bitirdiğimizi biliyor. Umarım Galatasaray Erkek Voleybolu için ileriye adım atmak için güzel bir vesile olur. Her sene Avrupa Kupaları’na kalan, orayı hedefleyen, ligde her zaman herkese kök söktüren ismine yakışır oyuncular her anlamda devam eder. Biz böyle bir şeyi başlatmış olalım. Umarım seneye çok daha iyi olur. Bu sene sonunu oynayamadık. Seneye de sonunu oynayıp herkesin hayalindeki kupaya bir adım daha yaklaşmak lazım. İnşallah bunu yapacağız.” dedi.

Melih Sıratça da “Çok uzun bir sezondu. İstediğimiz yerde bitirdiğimizi düşünebiliriz. İlk 4’ün içerisinde bitirdik. Diğer takımlara göre mütevazı olmamıza rağmen elimizden gelenin fazlasını yaptık. Yorucu sezonun ardından takım olarak son yemeğimizi yedik. Mutluyuz, iyi bir şekilde bitirdik. Önümüzdeki sezon için hazırlanmaya bakacağız.” ifadelerini kullandı.

Yemek toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Google+ WhatsApp