Serkan Tok Cephesinde Sürpriz Karar!

Serkan Tok Cephesinde Sürpriz Karar!

Akay Limited Şirketinin paravan olduğu medyada çıktığı gibi 7 milyon TL borç olduğu ortaya atılarak, şirket sahibi MHP Kayseri Eski İl Başkanı Serkan Tok’un bu sebeple görevden alındığı iddia edilmişti.

ÖZEL HABER: Gastepress.com'a ulaşan Cumhuriyet Başsavcılığının ilgili firmanın aktif fiili bir firma olduğu, paravan olmadığı ve de kovuşturmaya yer olmadığına dair kararının ise, iddia sahiplerini yalanlar nitelikte olduğu görülüyor.

Kamuoyunda yansıtıldığı üzere 7 milyon TL gibi borç rakamlarının olmadığı, ekli belgelerde de görüldüğü üzere 600 bin TL civarında SGK borcunun bulunduğu ve de yapılandırmaya gidildiği görülüyor. Her ticaret yapan firma gibi SGK borcunun yapılandırılması gerçekleşmiş ve bu yapılandırmaya dair taksit ödemeleri de ilgili evrakta görülüyor. 

İlgili şirketin devrinden sonra gerçekleşen işlem ve borçlanmaların ise Serkan Tok’a mal edilerek kamuoyunda bu sebeple görevden alındığının yansıtılması ise şimdi başka bir soruyu gündeme getiriyor. Ortaya atılan iddialar mahkeme kararı ile yalanlanmışken, Sayın Devlet Bahçeli talimatı ile bu iddialar gerekçesi ile görevden alındığı iddia edilen MHP Kayseri Eski İl Başkanı Serkan Tok neden görevden alındığı ise merak konusu oldu.

Haber: Yusuf AĞAŞE

İşte o karar:















Google+ WhatsApp