Şehzade Grup, 25’inci yılını indirim yaparak kutlayacak

Şehzade Grup, 25’inci yılını indirim yaparak kutlayacak

Gıda ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Şehzade Grup, kuruluşunun 25’inci yılını indirim yaparak kutlayacak.

Özellikle market ve perakende sektöründe adını duyuran Şehzade Grup, 25’inci kuruluş yıl dönümünü düzenlenen basın toplantısı ile kutladı. Kutlamanın yıl sonuna kadar devam edeceğini belirten Şehzade Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kılıç, bu dönemde halka özel indirimler ve kampanyalar düzenleyeceklerini açıkladı. 
 
25. yıl kutlamaları kapsamında basın toplantısı düzenleyen Kılıç, “65 yıllık ticari tecrübeye sahip olan ailemizin aslında ticari geçmişi çok uzun. Ama biz şirketleşmemizi başlangıç olarak kabul ediyoruz. Ve bu yılı 25’inci yılımız olarak kutluyoruz. İnşallah bu yılımızda tüm paydaşlarımızla, personellerimizle, tedarikçilerimizle, müşterilerimizle ve siz değerli yerel basınımızla 25’inci yılımızda gururumuzu ve mutluluğumuzu paylaşmak istedik” dedi.
 
Yerel şirketlerin şehre katkısından da bahseden Kılıç, yerel perakendesi güçlü olan şehirlerin ekonomisinin de güçlü olduğunu vurguladı. Kılıç, “Çünkü yerel perakendeciler ürün tedariğinin büyük çoğunluğunu yerel üreticilerden ve yerel tedarikçilerden sağlamaktadır. Bugün Kayseri’nin en büyük yerel perakendecisi olan Şehzade Markette 900 civarında çalışanımız bulanmaktadır. Ayrıca bizlere hizmet eden bir o kadar da tedarikçi ve üretici hizmet sunmakta. Bu da yerel perakendeye olan yatırımların şehrin ekonomisine ne kadar büyük katkı sağladığını göstermekte. Bizler yerel perakendeci olarak yatırmalarımızı bugüne kadar yaptığımız gibi yine bundan sonra da Kayseri’de yaparak Kayseri’nin ekonomisine istihdamına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Şehzade Grup olarak 47’nci şubemizi 30 Ağustos şubesinde açmış ve faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Bu şubemizin resmi açılışı 18 Kasım Cuma günü yapılacak ve faaliyetlerine devam edecektir. Ayrıca 2 bin metrekareden oluşmakta olan Kazım Karabekir şubemiz ise şu anda hazırlıklarına devam ediyor. İnşallah birkaç ay içerisinde de 48’inci şubemiz olarak açılışını beraber yapacağız. Ve yıl sonunda tüm müşterilerimizle tüm Kayseri halkıyla birlikte kutlamak istiyoruz. Buna yönelik de 25’inci yılımıza yakışacak çok büyük bir kampanya ve indirimlerle kutluyor olacağız” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp