Şaşoğlu Ortaokulundan Yardım Kermesi

Hacılar Şaşoğlu Ortaokulu tarafından, geliri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışlanmak üzere kermes düzenledi.

Hacılar Şaşoğlu Ortaokulu tarafından, geliri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışlanmak üzere kermes düzenledi.

Şaşoğlu Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile veliler tarafından düzenlenen kermese Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Jandarma Komutan Vekili Oğuzhan Gül, İlçe Emniyet Müdürü Metin Karataşlı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Belediye Meclis Üyeleri, Okul ve Daire Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan el emeği, çeşitli yiyecekler, yöresel yağlama ile Kayseri mantısının sunulduğu kermesin açılışında konuşan Kaymakam Haluk Sezen, “Öncelikle böyle bir çalışma yaptığınız için teşekkür ediyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına yapmış olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah buradaki ürünlerden elde edilen gelir, yerli ve milli silahlarımızın yapımına katkısı olur.“ dedi.

Açılışın ardından stantları gezen ilçe protokolüne, okul öğretmenleri, öğrencileri ve veliler tarafından hazırlanan yöresel yağlama ile Kayseri mantısı ikramında bulunuldu.

Google+ WhatsApp