Rus Milyarderler Marmaris´e Demir Attı

Dünyanın en lüks 100 yatı arasında yer alan 90 metre uzunluğundaki Rus işadamı Süleyman Kerimov´a avit `ICE´ isimli lüks yat Marmaris Limanında 23 gündür bekliyor. Büyüklüğü nedeniyle Marina´da yer bu

Dünyanın en lüks 100 yatı arasında yer alan 90 metre uzunluğundaki Rus işadamı Süleyman Kerimov´a avit `ICE´ isimli lüks yat Marmaris Limanında 23 gündür bekliyor. Büyüklüğü nedeniyle Marina´da yer bulunamayan lüks yatta bir helikopter sürekli hazır bekliyor.
Rus işadamı ve Chelsea´nin sahibi Roman Abramoviç´in ardından bir başka Rus işadamı ve Anzhi kulübünün sahibi Süleyman Kerimov´a ait `ICE´ isimli süper lüks yat Marmaris limanında bekliyor. Ekim ayının başında Marmaris´e gelen ve marinalarda büyüklüğü nedeniyle yer bulamayan `ICE´ isimli 90 metre uzunluğundaki lüks yat, Marmaris limanı küçük rıhtımda bekliyor. Lüks yat üzerinde sürekli bir helikopter beklerken, yatta Rus işadamının olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.
2005 yılında denize indirilen `ICE´ adlı lüks yat, 2005 yılı rakamları ile 160 milyon dolara mal oldu. Lüks yat bünyesinde birçok konforu barındırıyor. Rus işadamı Abramoviç´in 170 metre uzunluğundaki 495 milyon dolara mal olan yüzen sarayı Eclipse de Muğla kıyılarında bulunuyor.
(BT-İK-HO-Y)

24.10.2014 09:25:13 TSI

Google+ WhatsApp