RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİ'NDE MAÇ KEYFİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİ'NDE MAÇ KEYFİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde kurulması talimatını verdiği dev ekrandan Kayserispor’un galip geldiği Mondihome Kayserispor-Hatayspor karşılaşmasını Kayserispor taraftarı ile takip etti.

Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden olan ve 3 gün süren Kayseri Gastronomi Günleri’ne ev sahipliği yapan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda, Mondihome Kayserispor-Hatayspor karşılaşması canlı olarak yayınlandı. Karşılaşmaya Başkan Büyükkılıç’ın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Daire Başkanları, müdürler, Kayserispor taraftarları ile vatandaşlar katıldı.

GALİP GELEN KAYSERİSPOR İÇİN DESTEK

Deplasmanda Hatayspor’u yenerek hanesine 3 puan yazdıran Mondihome Kayserispor’u destekleyen ve karşılaşmayı dev ekranda takip eden Başkan Büyükkılıç ve katılımcılar, golleri alkışlarla, müsabakayı ise heyecanla takip etti.

BÜYÜKKILIÇ, GASTRONOMİ STANDLARINI ZİYARET ETMEYİ İHMAL ETMEDİ

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ndeki Kayseri Gastronomi Günleri alanında gerçekleştirilen karşılaşma izleme etkinliği esnasında kurulu olan lezzet standlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’yi tanıtmak adına gerçekleştirilen programlara gece gündüz destek verdi.

Google+ WhatsApp