Recep Bağlamış, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu’nun toplantısına katıldı.

Recep Bağlamış, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu’nun toplantısına katıldı.

Recep Bağlamış, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu’nun (YÖKAK) Kayseri Üniversitesi için gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısına katıldı.

Başkan Bağlamış Şehrimizde faaliyet gösteren Üniversitelerimize desteklerinin devam ettiğini belirterek şunları söyledi.
“ Kayseri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa ve kurul üyelerine şehrimizin gelişimine katkı sağlaması adına böyle bir imkan sağladıklarından dolayı teşekkür ediyorum.
Bu dayanışmanın bereket getireceğine inanıyorum. Üniversitelerimizin başarısı Kayserimizin başarısıdır.
İş ve eğitim dünyasının paydaş alarak oluşturduğu danışma kurulumuzun daha çok büyüyeceğine inandığımı belirtmek isterim.
Kayseri’mizin bulunduğu konum gereği tarih boyunca yolların ve kültürlerin kesiştiği bir merkez konumunda olduğunu söylenebiliriz.
Kayseri Ticaret Borsası olarak Üniversitelerimizle yapılacak çalışmaların ve araştırmaların, İlimizin gelişimine önemli oranda katkıda sağlayacağından şüphemiz yoktur.
Kısa vadede doğru politika izlemek ve üretkenliği artırmak mecburiyetindeyiz. Bu yönde de çalışmalar yapmak ülke menfaatine olacaktır.
Bu bağlamda kuruluşundan bu yana İlimizin eğitimine, sanayisine, tarımına katkı sunan Kayseri üniversitemiz ile paydaş olduğumuzdan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum.
Danışma kurulumuzun özellikle geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimine, gelişimine katkı sunmasını temenni ediyorum.
 

Google+ WhatsApp