PTT'nin Kuruluş Yıl Dönümünde 175. Müşteriye Pul Albümü Hediye Edildi

PTT'nin Kuruluş Yıl Dönümünde 175. Müşteriye Pul Albümü Hediye Edildi

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü(PTT)’nin kuruluşunun 175. Yıl dönümü dolayısıyla 175. Sıradan işlem yaptıran bir kişiye pul albümü hediye edildi.
Kayseri PTT Başmüdürü İhsan Afşin PTT’nin kuruluşunun 175. Yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada” Ülkemizin en köklü kuruluşlarından olan Osmanlıdan miras kalan PTT’mizin 175. Kuruluş yıl dönümünü büyük bir onur ve gururla kutluyoruz.40 bine yakın çalışanı, 4 bin 500’e yakın online açık iş yeri ile 175 yıldır 7 gün 24 saat milletimize hizmet verme onurunu yaşayan PTT, dünyadaki gelişmelere ayak uydurarak ve öncülük ederek, hizmetlerini çağın kalite standartlarını yakalayarak sunmaya devam etmektedir” dedi.
Kayseri özelinde, online açık 71 iş yeri ve 560 çalışan ile Kayserili vatandaşlara hizmet sunduklarını dile getiren İhsan Afşin, “Kayseri’de özellikle son 5 yılda yaptığımız atakla gerek iş yeri konforu gerekse hizmet sunma hızıyla TSE-iSO 9 bin kalite belgesini alarak kalitemizi ve hızımızı kanıtlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. PTT Kayseri Başmüdürlüğü 175 yılın verdiği güvenle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerimizin kaliteli, güvenli ve süratli bir şekilde müşterilerimize sunulması yolundaki çalışmalarımız azimle devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
Basın açıklamasından sonra Kayseri PTT Başmüdürü İhsan Afşin tarafından 175. Sıradan işlem yaptırmış olan Halis Doğan’a pul albümü hediye edildi.

Google+ WhatsApp