PTT A.Ş.’nin 183’üncü yıl dönümü kutlandı

PTT A.Ş.’nin 183’üncü yıl dönümü kutlandı

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından Posta ve Telgraf Anonim Şirketi (PTT A.Ş.)’nin 183’üncü yıl dönümü kutlandı. Kutlama vasıtasıyla PTT şubesinde işlem yapmak için gelen 183 numaralı vatandaşa da hediye takdimi yapıldı.

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından bir tanesi olan Posta ve  Telgraf Anonim Şirketi (PTT A.Ş.)’nin 183’üncü yıl dönümü kutlandı.
PTT Başmüdürü Yaşar Serhat Çalışkan ve PTT heyet, yıl dönümü sebebiyle Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ayrıca PTT şubesinde işlem yapmak için sıra alan 183 numaralı vatandaşa yıl dönümü vasıtasıyla hediye takdim edildi.
PTT’nin yeni yılı ve ilerleyen dönemlerinde de Türkiye vizyonu ve misyonuyla hareket etmeye devam edeceğini belirten PTT Başmüdürü Yaşar Serhat Çalışka, “Posta Nezareti adında 1843 yılında kurulan ve Türkiye’nin en köklü kurumlarından birisi olan PTT’nin 183’üncü yıl dönümü kutluyor, destansı tarihine yakışan hizmetlerini günümüze de aktaran PTT’nin daha nice hizmetlerle perçinlenecek ömürler diliyorum. Türkiye vizyonu ve misyonuyla çıkan kurumumuzda yapılan hizmetleri Kayseri halkımıza en uygun fiyatta hizmetin verilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Google+ WhatsApp