Pençe-Kilit Harekâtında şehit düşen kahramanlar için hatim duası

Pençe-Kilit Harekâtında şehit düşen kahramanlar için hatim duası

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerler için hatim duası yapıldı. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerler için başsağlığı dileyen, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse; “Şunu bilmeliyiz ki bizler bu ülkede akşamları rahat bir şekilde yatıyor, uyuyor gündüz istediğimiz gibi hayatımızı yaşıyorsak bu ülke için şehit olan gözünü kırpmadan canını esirgemeyen askerlerimiz, ordumuz sayesinde bu refaha sahibiz” dedi.

Kayseri Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerler için hatim duası yapıldı. Programa, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. 
 
Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerler için başsağlığı dileyen, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse; “Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Onların ailelerine, milletimize, vatanımıza başsağlığı diliyorum. Şunu bilmeliyiz ki bizler bu ülkede akşamları rahat bir şekilde yatıyor, uyuyor gündüz istediğimiz gibi hayatımızı yaşıyorsak bu ülke için şehit olan gözünü kırpmadan canını esirgemeyen askerlerimiz, ordumuz sayesinde bu refaha sahibiz. Şimdi gösteriyor ki bizler millet olarak daha çok kenetlenip daha çok iş birliği içerisinde olmamız lazım, düşmana fırsat vermemiz lazım. Bu milletin en önemli karakteri bağımsızlığıdır. Bu vatan, bu bayrak, bu millet kutsaldır ve hiçbir şekilde hiçbir düşmana bu fırsatı vermeyiz” dedi.

Google+ WhatsApp