Özhaseki, Erciyes Üniversitesi KANKA Çocuk Hematoloji - Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nde İncelemelerde Bulundu

Özhaseki, Erciyes Üniversitesi KANKA Çocuk Hematoloji - Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, gerek proje gerekse inşa sürecinde maddi-manevi katkılarının olduğu ve dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefon bağlantısıyla katılarak açılışının gerçekleştirildiği Erciyes Üniversitesi KANKA Çocuk Hematoloji-Onkoloji Hastanesi’nde hayırseverler ile birlikte incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Erciyes Üniversitesi KANKA Çocuk Hematoloji - Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nde hayırseverler ile birlikte incelemede bulundu.

 

Özhaseki’nin Erciyes Üniversitesi KANKA Çocuk Hematoloji-Onkoloji Hastanesi incelemelerine; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kansere Karşı Birlikte Derneği Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü ve hayırseverler eşlik etti.

 

Hastane ve burada uygulanacak olan tedaviler hakkında Özhaseki ve beraberindeki ziyaretçilere bilgi veren KANKA (Kansere Karşı Birlikte Derneği) Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü kan kanserinin tedavisinde uygulanan kemik iliği nakli sırasında yapılan işlemleri tek tek anlattı. Karakükcü, “İlik naklinde hastaların bakımının ve dışarıdan gelebilecek mikroplara karşı korunması çok önemlidir. Tedavi sırasında ve sonrasında tam olarak iyileşme kaydedene kadar hastalarımızı burada tutuyoruz.” diye kaydetti.

 

Ziyaret sonrası duygularını hayırseverler ile paylaşan Özhaseki, “Kayserimiz her geçen gün her alanda büyüyor, gelişiyor ve güzelleşiyor. İnşallah çocuklarımız bu hastanemizde tedavi olacak ve burada yaşama tutunacak. Annelerimizin yüzü gülecek ve çocuklarına bakıp sarılacaklar. Biz de geriden bakıp mutlu olacağız. Bugüne kadar hayırseverlerimizle bir araya gelip birçok açılış yapmamıza rağmen bu kadar yoğun duygular yaşadığım bir an olmamıştı. Burası hayırseverlerimizin sayesinde inşallah nice evladımız şifa bulacak. Rabbim emeği geçen herkesten tekrar tekrar razı olsun.” dedi.

Google+ WhatsApp