Özdağ, Bedesten´de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediyesi´ne ait nikah ve çok amaçlı salon olarak yapımı devam eden tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesten´inde de incelemelerde bulundu. Özdağ, Bedeste

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediyesi´ne ait nikah ve çok amaçlı salon olarak yapımı devam eden tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesten´inde de incelemelerde bulundu. Özdağ, Bedesten´in Manisa´ya kazandırılmasından dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik´e teşekkür etti.
Manisa ziyareti sırasında esnafla bir araya gelen AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesten´inde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Özdağ´a ziyaretinde AKP İl Başkan Yardımcısı Berk Mersinli, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, İl Kadın kolları Başkanı Şule Uygur, Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı, Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Belma Çağ ve çok sayıda partili eşlik etti. Şehzadeler Belediyesi Basın Danışmanı Bilal Demir´den çalışmalarla ilgili bilgiler alan Özdağ, "Manisa´nın 700 yıllık tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni´nin restorasyonu yılan hikayesine dönmüştü. Hepinizin de bildiği gibi Manisa´ya her ziyaretimde Bedesten´e gelerek incelemelerde bulunuyor, çalışmaların hızlandırılması için gerekli yerlere bildirimlerde bulunuyordum. Şimdi bu tarihi mekan Şehzadeler Belediyesi´ne devredildi. Nikah ve çok amaçlı salon olarak restorasyonu yapılıyor. Bedesten´in Manisa´ya kazandırılması beni çok mutlu ediyor. Belediyemizin buradaki çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Bu vesile ile Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik´e de teşekkür ediyorum" dedi.
(EE-SC)

17.10.2014 15:58:42 TSI

Google+ WhatsApp