Narkotik ekipleri ‘Narkonokta’ ile vatandaşları bilgilendirdi

Narkotik ekipleri ‘Narkonokta’ ile vatandaşları bilgilendirdi

Kayseri’de narkotik ekiplerince farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Narkonokta’ etkinliği ile vatandaşlara broşür dağıtılarak bilgilendirmeler yapıldı.

  Komiser Tugay Akbaş, “Sayın valimizin bize vermiş olduğu yüksek desteklerle ve bizim de gayretli çalışmalarımız neticesinde uyuşturucuda bir azalma var. Bu yıl geçen yıla göre 2 buçuk kat daha fazla uyuşturucu madde yakalandı” dedi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu kullanımını azaltmak ve vatandaşlara bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Narkonokta’ etkinliği düzenledi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in destekleri ve narkotik şubenin gayretleri ile Kayseri’de uyuşturucu kullanımının azaldığını söyleyen Komiser Tugay Akbaş; “Narkonokta etkinliğimizin amacı vatandaşlarımıza her yerde broşür dağıtarak uyuşturucu konusunda bilgilendirip farkındalık oluşturmaktır. Sayın valimizin bize vermiş olduğu yüksek desteklerle ve bizim de gayretli çalışmalarımız neticesinde uyuşturucuda bir azalma var. Bu yıl geçen yıla göre 2 buçuk kat daha fazla uyuşturucu madde yakalandı” şeklinde konuştu.
Öte yandan Kayseri’nin eğitim veren tüm kurumlarında vatandaşlara uyuşturucu kullanımını azaltmaya yönelik dersler verildiğini ve bu derslerin amacına ulaştığını belirten Komiser Tugay Akbaş; “Uyuşturucu madde tedariği azaldığında kullanıcı sayısı da azalıyor. Biz bu bakımdan ilimize giriş yollarındaki noktalarda ve şehir içindeki noktalarda uyuşturucu ticareti ve sevkiyatını yapanlara göz açtırmıyoruz. Kayserimizin tüm kurumlarında ve halkımızın olduğu her yerde eğitim vererek uyuşturucunun kötülüğünü, zararlarını anlatarak aileleri bilgilendiriyoruz ve neticesinde de uyuşturucu kullanımını azaltmaya çalışıyoruz. İstatistiklere bakılırsa yaptığımız bu çalışmaların doğru yolda olduğunu görmekteyiz” dedi.

Google+ WhatsApp