Mutlu AKKAYA ile Muhteşem Halk Buluşması

Mutlu AKKAYA ile Muhteşem Halk Buluşması

28. Dönem Kayseri Bağımsız Milletvekili Adayı Mutlu AKKAYA için düzenlenen gecede hem program hem de katılımcılar göz doldurdu.

Pazar gecesi Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezinde yaklaşık 2500 kişinin katılımıyla gerçekleşen programa Kayseri’de faaliyet gösteren 10 farklı sivil toplum kuruluşunun yönetim kurulu üyeleri ve başkanları, ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirler katıldılar.

 İstanbul, Ankara, Samsun, Kahramanmaraş, Adana, Mersin, Eskişehir, Düzce ve Sivas’tan gelen sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri Mutlu AKKAYA için destek mesajı verdiler.

Programa katılan Kayseri’deki sivil toplum kuruluşları adına söz alan Kayseri Kafkas Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurşah ÖZYÜREK; Kayseri’de temsil edilmeyen tüm kitlelerin sesi olmak için büyük bir cesaret ve fedakarlıkla yola çıkan Mutlu AKKAYA’ya teşekkür ederken, şehrimizde yaşayan tüm hemşerilerimizin kayıtsız şartsız desteğini esirgemeyeceğini söyledi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen tüm sivil toplum kuruluşları adına söz alan Kafkas Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit DİNÇER; atılan adımın çok önemli bir adım olduğunu vurguladı. Bu adımın Kayseri’de yaşayan sadece Çerkes soydaşlarımızın talep ve beklentisi olmadığını ve etki alanının sadece Kayseri’den ibaret olmadığının vurgusunu yapan DİNÇER, Kayserinin gerek sosyal, gerek ekonomik, gerek kültürel, gerekse siyasi alanlarda Türkiye’nin öncü şehri olduğunu, buradaki bir kıvılcımın tüm ülkede çok büyük parıltılar doğuracağına inandıklarını belirtti.

Programda söz alan 28 Dönem Kayseri Bağımsız Milletvekili Adayı Mutlu AKKAYA, salonu dolduran ve taşan katılımcılara şükranlarını sunarken; “Kayseri’de temsil edilmeyen tüm kitlelerin sesini en gür şekilde meclis kürsüsüne taşımak için yola çıktık. Siyasetin siyasetsizleşmesi bizleri yola çıkardı. İnanıyoruz ki bugün bu salonu dolduran tüm hemşerilerimin azmi, gayreti ve enerjisi ile 14 Mayıs günü yine sizin sesinizi meclise taşıyacak temsiliyeti alacağız. Ben bu yola kesinlikle Mutlu AKKAYA olarak çıkmadım. Biz olarak çıktım, biz olmak için çıktım. Yine aynı şekilde tüm toplumumuzun sesini, tüm Kayserimizin sesini en üst perdeden seslendirmek için çıktım. Göstermiş olduğunuz teveccühe layık olmak için 14 Mayısa kadar var gücümüzle çalışacağız. 15 Mayıstan itibaren de toplumumuz ve Kayserimizin parlamentodaki sesi olacağız.” dedi.

Program ses sanatçısı Gökhan ŞEN, programa katılmak üzere Kabardey Balkar Cumhuriyetin’den gelen sanatçı Diane APSUVA, Maze Müzik Grubu ve Kayseri Kafkas Derneği Halk Dansları Ekibi Aşemez tarafından düzenlenen müzik ve dans gösterisi ile tamamlandı.

Google+ WhatsApp