Müsiad Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, "Güçlü bir tarihe sahip olan milletimizin 2023 ve 2071 gibi hedeflerini gerçekleştirebilmesi için geçliğimizi en i

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, "Güçlü bir tarihe sahip olan milletimizin 2023 ve 2071 gibi hedeflerini gerçekleştirebilmesi için geçliğimizi en iyi şekilde yetiştirmemiz gerekiyor." dedi.
AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve ikinci Başkan Murat Ariç, MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin´e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, Tekin´e çalışmaları hakkında bilgi vererek, MÜSİAD´ın gençlik yapılanması olan Genç MÜSİAD hakkında bilgi aldı. Başkan Tekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek genliğe büyük önem verdiklerini belirtti. İstanbul´un fethi gibi tarihteki önemli olayların gençlerin eliyle gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Tekin, "Güçlü bir tarihe sahip olan milletimizin önündeki 2023 ve 2071 gibi hedeflerinde gerçekleştirebilmesi için geçliğimizi en iyi şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. Gençlerimizi çağın şartlarına göre teknoloji ve bilgi açısından donatırken onların ahlaki noktada da iyi beslememiz gerekiyor. Hatta MÜSİAD olarak bizim önemli bir sloganımızda var. `Yüksek Ahlak, İleri Teknoloji´. Bizler MÜSİAD´lı işadamları olarak ülkemizin ekonomik anlamda kalkınmasına öncülük ederken ileride bu görevi bizlerden devralacak genç kardeşlerimizin de en iyi şekilde yetiştirilmesini önemsiyoruz. Bu bağlamda Genç MÜSİAD´ımız var. Türkiye´nin diğer illerinde olduğu gibi Manisa´da da Genç MÜSİAD ile AK Parti Gençlik kolları ortak etkinlikler gerçekleştirebilir. Bizler de MÜSİAD olarak ortak yapacağınız projelerde elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İnşallah bu ziyaretiniz ileride yapacağımız ortak projelerin bir başlangıcı olacaktır." dedi.
(ÖND-Y)

28.10.2014 14:09:19 TSI

Google+ WhatsApp