Müsiad Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, basına çok önem verdiklerini belirterek, gazetecilerin şartlar ne olursa olsun, görevini yerine getiren, acısını bi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, basına çok önem verdiklerini belirterek, gazetecilerin şartlar ne olursa olsun, görevini yerine getiren, acısını bir yana bırakarak halkın dertlerini yansıtmaya çalışan fedakâr insanlar olduğunu söyledi.
MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, İhlas Haber Ajansı (İHA) Manisa İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette Tekin´e MÜSİAD Basın Danışmanı Emrah Vardoğlu da eşlik etti. Manisa´da basına çok önem verdiklerini kaydeden Tekin, "Basına halkı doğru bilgilendirmek gibi çok önemli bir görev düşüyor. Bizde bugün Türkiye´nin en önemli haber tedarikçisi konumunda bulunan İHA´ya ziyarette bulunmak istedik. İHA, ülkemizde toplumun bilgilendirilmesi açısından önemli bir yer icra ediyor. Bizde MÜSİAD olarak İHA ile işbirliği halinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Gazetecilerin toplumun gözü kulağı olduğunu vurgulayan Tekin, "Gazeteciler, şartlar ne olursa olsun, görevini yerine getiren, acısını bir yana bırakarak halkın dertlerini yansıtmaya çalışan fedakâr insanlardır. Gazetecilik, toplum adına yapılan en önemli mesleklerden birisidir. Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından bir olarak gördüğümüz basın, fikirlerin açıkça beyan edilmesinde, düşüncelerin açıkça toplumda yer bulmasında, insan hakları konusunda ileri düzeye gelinmesinde en büyük araçlardan biri olarak önemli bir yere sahiptir." dedi.
İHA Manisa Temsilcisi Önder Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İhlas Haber Ajansı´nın çalışmaları hakkında Tekin´e bilgi verdi.
(EE-ÖND-Y)

23.10.2014 13:50:02 TSI

Google+ WhatsApp