Muayeneye götürdüğü aracı hasar gören kişi şikayetçi oldu

Muayeneye götürdüğü aracı hasar gören kişi şikayetçi oldu

Kayseri’de iddiaya göre Rıza Kaynar isimli kişi, muayene istasyonuna götürdüğü sağlam aracı hasarlı olarak kendine teslim edilmeye çalışıldı. Araçta 10 bin lira civarında hasar olduğunu öne süren Kaynar, şikayetçi oldu.

Kayseri’de iddiaya göre Rıza Kaynar, bugün aracını muayene ettirmek için sabah saat 9:00 sıralarında İncesu Muayene Merkezine götürdü. Aracını almak için geri giden Rıza Kaynar aracının hasar aldığını gördü. Kaynar’ın ifadesine göre aracın egzozu yerinden çıkmış halde ve tamponunda da çatlak oluşmuş şekilde araç kendisine teslim edilmek istendi. 
Muayene istasyonundaki yetkililere durumu bildiren Kaynar, yetkililerin hasarı kabul etmediğini söyledi. Bunun üzerine Kaynar, jandarmaya giderek şikayetçi oldu. 
 
Sağlam olarak teslim ettiği aracında yaklaşık 10 bin lira hasar olduğunu iddia eden Kaynar, “Kayseri İncesu Muayene İstasyonundayım. Aracımı içeriye sapa sağlam verdim. Egzozu komple kopmuş ve tamponu kırılmış vaziyette çıkardılar. Hatalarını kabul etmediler. Ben de Jandarmaya başvurdum. Dün de muayene girdim çıktım aracım sapasağlamdı ama muayeneden geçemediği için  eksikleri tamamlayıp aracı bugün tekrar getirmiştim. Aracı birkaç parça olarak teslim ettiler. İçeride (muayene işlemi sırasında) egzoz komple yerinden çıkınca belli etmemek için kelepçeyle yerine tutturmuşlar. Arka tamponda da komple kırık var. Dava da açtım. Ayrıca kamera kaydı olduğu halde ‘Biz yapmadık’ deyip beni sert bir üslup ile odadan çıkarmaya çalıştılar” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp