More GYİ’den Dünya Şampiyonu Sercan Koç’a destek

More GYİ’den Dünya Şampiyonu Sercan Koç’a destek

Kayseri’de faaliyet gösteren More Gayrimenkul - Yatırım - İnşaat, muaythai Dünya Şampiyonu olan Sercan Koç’a sponsor oldu.

Kayseri’de faaliyet gösteren More Gayrimenkul - Yatırım - İnşaat, 2022'de Avrupa Şampiyonası ile 2023'te Tayland'daki Dünya Şampiyonu olan Sercan Koç’a sponsor oldu. More Gayrimenkul - Yatırım - İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uyumaz, Muaythai Federasyon Asbaşkanı Halil Demir, Kayseri Muaythai İl Temsilcisi Fatih Kaan Ulu, Türkiye Muaythai federasyonu Milli Takımlar Sportif Direktörü Göksel Cingöz ile milli sporcu Sercan Koç’u misafir etti.
 
MEHMET UYUMAZ: TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ
Sponsorluk anlaşması öncesi açıklama yapan More Gayrimenkul - Yatırım - İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uyumaz, “Sosyal sorumluluk adına sporcu arkadaşlara destek olabilmek adına adım atmak istedik. . Kayseri’de bu desteğin eksik olduğu alanları tespit ettik. O branşlarda insanlar gerçekten insanlar zor şartlar altında sporlarını yapmaya çalışıyorlar. Başarılara imza atmaya çalışıyorlar Sercan gibi bir çok sporcumuz hem çalışarak bu bayrağı uluslararası arenalarda dalgalandırmaya gayret gösteriyorlar. Biz de elimizden geldiği kadarıyla bu maddi imkansızlıkların içerisinde olan arkadaşlara daha fazla destek vererek daha büyük başarılara imza atmalarını, Türk bayrağının, daha büyük yerlerde dalgalandırmalarının önünü açmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Onlar için de güzel bir sponsorluk anlaşması yaptık. Sercan Koç bize söz verdi. Güzel bir madalyalar Avrupa Olimpiyatları, şampiyonaları, Dünya Kupaları hepsini, ülkemize getyireceğinin sözünü verdi. İnşallah Türkiye yüz yılında beraber daha güzel başarılara imza atacağız. Bizim kendisinden tek isteğimiz bayrağımızı layıkıyla dalgalandırması. Bunda da hiçbir şüphemiz yok zaten. Biz arka plan kafasına hiçbir şeye takmamasını sağlayacağız. İnşallah daha başarılı, daha güzel kupaları elde edeceğiz. Bu spor gönülle yapılan bir spor. Ülkemizi daha büyük başarılara imza attıracak, ismimizi bayrağımızı bir çok yerde dalgalandıracak bir spor. Birçok iş adamlarımıza, abilerimize, kardeşlerimize bu tarz sporlara gönül veren imkanı olmayan arkadaşlara destek vermeleri yolunda bir çağrıda bulunuyorum. Çünkü büyük kulüpler desteklerini alıyorlar. Onlara yapmayın demiyoruz ama daha arkadan bir sosyal sorumluluk projesi düşünerek hem şehrimizin ülkemiz adına bu tarz sponsorluklara ağırlık vermelerini diliyorum. Böylece dünya genelinde daha çok başarılara imza atılacaktır” diye konuştu.
 
SERCAN KOÇ: BÜYÜK ARENALARDA BERABER DÖVÜŞECEĞİZ
 
Daha sonra söz alan milli sporcu Sercan Koç ise, “Bu spora 1025 yılında başladım. Dünya dereceleri elde ettim. Profesyonel kariyerimde hiç yenilmedim.  2016 yılından itibaren her sene Türkiye Şampiyonu oldum. Geçen sene Avrupa şampiyonu oldum. Ve en olarak 2023’de geçtiğimiz aylarda Dünya Şampiyonu oldum. Bu süreçte hiç sponsorum yoktu. Çalışıp kendime bütçe çıkarıp onunla gidiyordum. Bütün şampiyonalara kendi maddi imkanlarımla gittim. Ben her gittiğim turnuvada başarılı olup geliyordum ama geldiğimde işten atılıyordum. Mehmet Uyumaz ağabeyim sağ olsun sponsor oldu. Büyük arenalarda beraber dövüşeceğiz. Şimdi sırada hazırlandığım Avrupa Olimpiyatları her branşın yer aldığı müsabakalarda biz de olacağız. Ve More İnşaat nama destek çıktı. Bütün süreçte bizim yanımızda olacak. Onlara sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi. 
 
Daha sonra sponsorluk anlaşması imzalanarak pasta kesildi ve sporcuya çeşitli hediyeler taktim edildi.

Google+ WhatsApp