Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, “Terörle mücadele ve göç konusunda yakın ilişkimiz devam ediyor”

Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, “Terörle mücadele ve göç konusunda yakın ilişkimiz devam ediyor”

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi ile görüştü. Akar, NATO münasebetleri sebebiyle ortak çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, “Her geçen gün ilişkilerimiz gelişmekte. NATO'daki münasebetlerimiz nedeniyle ortak çalışmalarımız her alanda sürmekte. Bu konuda çok başarılı sonuçlar aldık, almaya devam ediyoruz” dedi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi ile görüştü. NATO’daki ilişki sebebiyle ortak çalışmaların sürdüğünü ifade eden Akar, “Her geçen gün ilişkilerimiz gelişmekte. NATO'daki münasebetlerimiz nedeniyle ortak çalışmalarımız her alanda sürmekte. Bu konuda çok başarılı sonuçlar aldık, almaya devam ediyoruz.
Terörle mücadele ve göç konusunda yakın ilişkimiz devam ediyor. Stratejik ortaklığımızı da her alanda geliştirme gayreti içerisindeyiz.
Biz, mevcut ilişkilerimizi daha da ileri götürmek için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp