MHP MELİKGAZİ, MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP MELİKGAZİ, MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi ilçe başkanlığı ilçe muhtarları ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Burada muhtarlar talep ve önerilerini MHP’li heyete söyledi.

MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı sabah kahvaltısında muhtarlarla buluştu. Muhtarların talep ve önerilerinin dinlendiği toplantıya MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak,  Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Bağçovan, MHP Kayseri İl Sekreteri Murat Titizbaş, KAÇEP’ten sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serap Şule Kalın katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, “Fırsat buldukça mahallelerimizi ve muhtarlarımızı ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Ancak taktir edeceksiniz ki Melikgazi oldukça büyük ve kapsamlı bir ilçe, mahalle sayısı oldukça fazla. Bununla birlikte muhtarlarımızın önemini tartışmaya hiçbir gerek olmadığını düşünüyorum” dedi.
 
MUHTARLARDAN ERSOY’A YOĞUN İLGİ
 
Burada muhtarların yoğun ilgisiyle karşılaşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ersoy, “Maalesef her yere yetişemiyoruz. Bu bir gerçek. Ama elimizden geldiğince inanın gece gündüz demeden gayret gösteriyoruz. Birçok problemin de üstesinden geldiğimizi söyleyebilirim. Birçok talebe kayıtsız kalmadığımızı gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.  Özellikle Kayserimizin gençlerinin kamuda yer alması adına referans olduğumuzu ve bunun için de elimizden gelen gayreti gösterdiğimizi ve bundan çok mutlu olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. Muhtarlarımız burada, konuşmayı fazla uzatmadan, mikrofonu muhtarlarımıza vererek onları dinlemek istiyorum. Problemlerinizi dinlemek ve bu problemleriniz ile birlikte de elimizden ne geliyorsa yerel ve genel bazda yaptırmaya ve çözüme kavuşturmaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
“MUHTARLAR, MAHALLELİ VE DEVLET ARASINDA ARACIDIR”
 
MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ise, “Öncelikle Melikgazi İlçe Başkanımız Enes Ertuğrul Kalın’ın organize etmiş olduğu kahvaltı programına katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Seçilerek gelen muhtarlarımızın, mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynuyor” diye konuştu.
 
“MUHTARLARIN ÖNEMİNİ TARTIŞMAYA GEREK YOK”
 
MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın da, “Fırsat buldukça mahallelerimizi ve muhtarlarımızı ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Ancak taktir edeceksiniz ki Melikgazi oldukça büyük ve kapsamlı bir ilçe, mahalle sayısı oldukça fazla. Bununla birlikte muhtarlarımızın önemini tartışmaya hiçbir gerek olmadığını düşünüyorum” dedi.
 
“VEKİL ERSOY YİNE BOŞ DURMUYOR”
 
Köşk mahalle muhtarı Dilek Üstündağ, mezarı Kayseri’nin Melikgazi İlçesine bağlı Gültepe Mahallesi’ndeki Köşk Medresesi’nde bulunan Türkiye’nin ilk kadın valisi olarak bilinen, Doğa Hatun yapısının restore edilerek halka açılmasını Ersoy’dan rica etti. Bunun üzerine Ersoy, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i arayarak görüş ve sorunları iletti. Mahalle muhtarı ile konuşan Vali Gökmen Çiçek ise: “Sayın vekilim yine boş durmuyor.  Gitmediği yer kalmadı kendisine teşekkür ediyorum. Kayseri için sayın vekilim ile beraber mücadele ediyoruz.  İnşallah beraber en kısa zamanda o medreseye gidelim. Gerekeni yapalım” diye konuştu.

Google+ WhatsApp