Meyveciler Sebzeciler ve Pazarcılar Odası

Meyveciler sebzeciler ve pazarcılar odası başkanı Zekeriya Kaya ile Yönetim Kurumu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber tanışma ziyaretinde bulundular.

Genel kurul ile yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kent Yöneticilerini tanışma ziyaretinde bulunduklarını belirten Meyveciler sebzeciler ve pazarcılar odası başkanı Zekeriya Kaya, bu ziyaretler ile yeni projeler hakkında bilgi vermek istediklerini ve ortak yapılabilinecek etkinlik ve çalışmaları değerlendirmek istediklerini söyledi.

  Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Belediye olarak her zaman esnafının yanında olduklarını belirterek şunları söyledi.

 

         “Melikgazi Belediye sınırları   hem alan emde nüfus olarak çok büyüdü.. Bu alanlar da yer alan mesken ve toplu konutların ihtiyacı olan semt pazaryerleri inşa ederken var olanların da iyileştirme ve yenileme çalışması yapmaktayız. Melikgazi de her hafta 19 kapalı olmak üzere 29 semt pazarı kurulmaktadır. Bu bir organizasyon ve disiplin meselesidir. Çünkü semt Pazar yerlerinde giyim, gıda, zücaciye gibi bir çok ürün bulunmakta da dolayı ile bir çok mesleki oda ve dernek ile muhatap olmaktayız. Bu bizim tarım esnafa verdiğimiz önemin bir ifadesidir

 

 

        Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin mesleki oda ve dernekler ile her zaman dayanışma ve işbirliği içersinde olduğunu bununda şehre h

Google+ WhatsApp