MELİKGAZİ’DE 60’IN ÜZERİNDE HİZMET BİR BİR HAYATA GEÇİYOR

MELİKGAZİ’DE 60’IN ÜZERİNDE HİZMET BİR BİR HAYATA GEÇİYOR

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile Hisarcık Mahallesi'nde yapılacak olan Hisarcık Murat Han Kur’an Kursu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi. İlçeye her alanda yatırım yaptıklarını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Biz Kur’an Kurslarımıza artık diyanet eğitim ve kültür merkezi diyoruz artık.

Burası eğitimlerin alındığı hem kültürel ve ahlaki gelişimlerin desteklendiği, kermes sergi ve birçok etkinliğin yapıldığı yerler oldu. Burası çok güzel olacak inşallah. Burası çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Hayırseverlerle yaptırdığımız okul, sağlık ocağı, cami, Kur'an Kursu, sosyal tesis olmak üzere 60'ın üzerinde yatırımı hayata geçiyoruz. Melikgazi olarak 58 mahallemiz için koşturuyor, hizmet ediyoruz. 4-6 yaş grubu çocuklar ve kadınlarımız bu Kur’an Kursunda hizmet alacak. Murat Han Kur’an Kursu’muz Melikgazi’mize ve Hisarcık'a hayırlı olsun. Allah buradan ilim irfan sahibi çocukların yetişmesini nasip etsin.” dedi.

Hayırsever Muharrem Han da bir konuşma yaparak Mustafa Palancıoğlu’na oğlunun adının yaşayacağı bu güzel tesis için teşekkür etti.

Melikgazi Müftüsü Dr. Emrah Kandemir ise, “Kayseri’de artan nüfusa paralel hizmetlerimizde artıyor. Camilerimiz ve kuran kurslarımız topluma değer aşılayan, insanları hem dünyaya hem ahirete hazırlayan tesislerdir. Buranın yapılmasında emeği geçen hayırseverimize ve belediyemize çok teşekkür ederim.” dedi.

 

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise, “Rabbim değerli hayırseverimizin bu güzel hayrını kabul etsin. Buranın yapılmasında emeği geçen Mustafa Başkanımıza ve belediye ekibine teşekkür ederim. Melikgazi Belediyemiz hayırseverlerimizle güzel işler yapıyor. Açılışların sayısı giderek artıyor maşallah. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu’na yaptığı yatırımlar için teşekkür eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise, “Yine Melikgazi’mizde bir temel atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yalnız birisi Palancıoğlu’nu durdursun. Her gün mutlaka Melikgazi’nin bir açılışı var. Maşallah. Hayırseverimize teşekkür ederim. Bundan daha iyi bir hayır olamazdı. Burada Allah’ın kelamı okunacak. Güzel bir hayır eseri olmuş. Allah razı olsun. Hisarcığımıza Murat Han Kur’an Kursu’muz hayırlı olsun. Palancıoğlu Başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah sende razı olsun.” diye belirtti.

Google+ WhatsApp