“MELİKGAZİ BELEDİYESİ OLARAK ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN FARKINDAYIZ	“

“MELİKGAZİ BELEDİYESİ OLARAK ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN FARKINDAYIZ “

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ve Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği’ni makamında misafir etti.

Hayatın her alanında engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Engelli vatandaşlarımızın farkındayız. Devletimizin sağladığı yeni düzenlemeler vasıtasıyla belediyelerimizde belli kontenjanlarda engelli vatandaşlarımız çalışıyor. Birlik ve beraberlik içinde hayatımızı devam ettiriyoruz. Motivasyonumuzun düşmemesi, morallerimizin hep yüksek olması lazım. Morallerimiz yüksek olduktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yok. Engelleri sevgi ve dostluk köprüleriyle aşalım, hayata anlam katalım. Engelli kardeşlerimizin en büyük destekçisi aileleri. Rabbim güçlerini artırsın. Bizde belediye olarak elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Eftal Özkartal, Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ve kulüp üyelerine teşekkür ederim.” dedi.
Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ise “Melikgazi Belediyemiz referans belediye olduğunu, farkındalığın ne alama geldiğini bizlerle paylaşarak gösteriyor. 2014 yılından beri Melikgazi Belediyemizin spor kulübüne yapmış olduğu desteği değerli kardeşlerimin göstermiş olduğu sportif başarıları sizlere sunuyoruz. Engellerini sahada unutup sporcu kimlikleriyle sizleri ziyarete geldik. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farkında olduğunuzu bildiğimiz için yanınıza geldik.” diye konuştu.

Google+ WhatsApp