Malatya Milletvekili Veli Ağbaba´ya Bir Ödül Daha

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, KAMU-DER tarafından yılın en başarılı milletvekili kategorisinde ödüle layık görüldü Geçtiğimiz günlerde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, KAMU-DER tarafından yılın en başarılı milletvekili kategorisinde ödüle layık görüldü
Geçtiğimiz günlerde ORC tarafından yapılan anketle en başarılı 5 milletvekili arasında yer alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba´ya, kısa adı KAMU-DER olan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından yılın en başarılı milletvekili ödülü verildi.
KAMU-DER´in geleneksel hale getirdiği ödül töreninde 2014 yılı ödülleri, Ankara Sürmeli Otel´de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Onur Ödülü, En Başarılı Milletvekili ve En Başarılı Siyasetçi kategorileri başta olmak üzere birçok dalda ödüller verildi. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu´nun da ödül aldığı törende, "Veli Ağbaba´nın nerede sorun varsa hemen orada olmaya çalışan, insanlara yardım elini uzatmaktan büyük mutluluk duyan biri" olduğuna dikkat çeken KAMU-DER Başkanı Cevdet Baştuğ, "Ağbaba´ya ödül vermek bizim için şereftir. Önümüzdeki dönemde de hem milletvekili hem de Genel Başkan Yardımcısı olarak başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı. Ağbaba´nın ödülünü eski PM üyesi Av. Umut Akdoğan aldı.
6 yıldır derneğin internet sitesini ziyaret ederek görüşlerini bildiren vatandaşların e-maillerindeki tercihlere göre, seçici kurul tarafından belirlenen başarılı siyasetçilere ödül veriliyor.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu´nun yanı sıra , Maliye Yüksek Eğitim Daire Başkan Yardımcısı Ali Asker Demirhan ve Emekli Albay Doç. Dr. Namık Kemal Bingöl´ün onur kurulunu oluşturduğu törende AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan,Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen,Gazeteci-Yazar Saygı Öztürk´ün de aralarında bulunduğu 36 kişiye yılın başarı ödülleri verildi.
(NA-VSA-Y)

23.10.2014 12:04:14 TSI

Google+ WhatsApp