Mahzemin Önder Narin’i bağrına bastı.

Mahzemin Önder Narin’i bağrına bastı.

Her gittiği yerde vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaşan Yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Önder Narin mahzeminli vatandaşların desteğini arkasına aldı. Seçim çalışmalarını Ramazan ayında da aralıksız sürdüren Narin Mahzemin mahallesi ziyareti esnasında vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Sıkıntılarını dile getiren Mahzemin halkı Kocasinan’da değişimin sinyalini verdi.

Mahzemin ziyaretinde konuşma yapan Önder Narin;

“ Biz Kocasinan da doğup , büyümüş ve Kocasinan da yaşayan insanlar olarak ilçemizin sıkıntılarını en az herkes kadar biliyoruz. Kocasinan yıllarca ihmal edildi, hor görüldü. Şehrin merkezinde garip kaldı adeta üvey evlat muamelesi gördü.

Bizlere köylü dendi , kırsal kesim dendi,kaç oyunuz var ki dendi. Şimdi bizleri ötekileştirenlerle , yok sayanlarla , hor görenlerle hesaplaşma vakti. Mührü  oy pusulasında ki başağa öyle bir vuracağız ki başak yeşerecek , boy verecek , ilçemize , şehrimize , ülkemize bereket getirecek. Bu bereketten herkes nasibini alacak inşallah. Seçime giderken son virajdayız.

Kaybedeceğini anlayanlar her türlü ayak oyunları ile bize çelme takmaya çalışıyorlar. Olmadık iftira atıp , seçmenin tercihini değiştirmeye çalışıyor , algı oluşturuyorlar. Herkes bilsin ki tertemiz geçmiş , iş bitirme belgelerimizle geliyoruz.

Refah iktidarının ilk adımı olan Refah belediyeciliği yeni değil yeniden geliyor. Saflarımızı sık tutalım On gün daha sabredelim. Herkes bilsin ki  Yeniden Refah gümbür gümbür geliyor” dedi.

Google+ WhatsApp