Libya Heyeti Türkiye'yi Ziyaret Ediyor

Libya Heyeti Türkiye'yi Ziyaret Ediyor

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü işbirliğinde Libya Heyeti programı düzenleniyor.
Libya Enformasyon Bakanlığı ve Haber Ajansından gelen yetkililer 5 günlük program kapsamında Ankara ve İstanbul’da çeşitli ziyaretlerde bulunuyor.
Programın ilk gününde konuk Libya Heyeti Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ve Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yetkililerle görüştü.
17-22 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenen program kapsamında heyet Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün yanı sıra, Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nu ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi alacak. Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler ile de bir araya gelecek heyet İstanbul’da Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda temaslarda bulunacak. Program kapsamında Libya heyeti ayrıca, İstanbul’un tarihi ve turistik mekânlarını görme fırsatı da yakalayacak.
Ülke kamuoylarının Türkiye hakkında doğrudan bilgi edinmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Gazeteci Heyetleri Programı kapsamında 2015 yılında Rusya Federasyonu, Türk Dili Konuşan Ülke ve Topluluklar, Hindistan, Uganda, Kuveyt, Arjantin, Gürcistan ve Irak Kürdistan Bölgesel Yönetiminden (IKBY) gazeteciler Türkiye’de ağırlandı.

Google+ WhatsApp