‘Küçük Yürekler Büyük Hayaller’ projesi ile Kozaklı’da şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelindi

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Kayseri Gençlik Meclisi Derneği ve Türkiye Kamu Sendikası işbirliğiyle 29-31 Aralık tarihleri arasında Nevşehir Kozaklı‘da gerçekleştirilen etkinlikte, şehit aileleri ve gazi aileleriyle bir araya gelindi.

T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Kayseri Valiliği koordinasyonunda düzenlenen ‘Küçük Yürekler Büyük Hayaller’ projesi kapsamında Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Kayseri Gençlik Meclisi Derneği ve Türkiye Kamu Sendikası işbirliğiyle 29-31 Aralık tarihleri arasında Nevşehir Kozaklı‘da gerçekleştirilen etkinlikte, şehit aileleri ve gazi aileleriyle bir araya gelindi. Programın açılışında Proje yürütücüsü Kayseri Gençlik Meclisi Derneği Başkanı Mustafa Ragıp Adıgüzel, ‘Küçük Yürekler Büyük Hayaller’ projesini tanıtarak, etkinliklerin amacını ve önemini katılımcılara aktardı.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Türkiye Kamu Sen Kayseri İl Başkanı Muzaffer Pala, “Şehitlerimizi anarak onların hatıralarına emanetlerine sahip çıkmanın haklı gururunu taşıyoruz, bugün burada ailelerimiz ve çocuklarımızla birlikteyiz her bir Şehit ve Gazi ailemiz bizim canımız bir parçamız onlar nasıl mutlu olacak, nasıl hayata tutunacaklarsa bizlerde yanlarında her sıkıntılarında ilk koşan kimseler olacağız” diye konuştu. 
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Genel Başkanı Lokman Aylar, “Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Merkezi olarak burada yapılan projeyi yakından takip ediyor il başkanlığımızı ve paydaşlarımızı destekliyoruz harika işler bir birliği sağlamış. Kayseri’de neredeyse tüm Şehit ve Gazi ailelerine hitap eden bir Vakıf Şubesi oluşmuştur. Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün bu hain saldırılara Türkiye’de en büyük tepki Vakfımız ve Şubelerimizce yapılmıştır, Bazıları basında biz DEM partisinin önüne sarı torba atınca bizden bazı kimseler olarak bahsetmiş, yahu kardeşim biz Şehit ve Gazi kelimesinin tam anlamıyız, Şehit ve Gazi biziz” ifadelerini kullandı. 
Proje Koordinatörü ve Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Kayhan, “Program başarılı bir şekilde yürüyor. Projede planlanan yararlanıcı sayısı olarak 8 kat üzerinde ailemize hitap ediyoruz projeye katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Şehit aileleri ve gazilerle birlikte bir panel düzenleyerek, soru cevap şeklinde Şehit Aileleri ve Gaziler hak ve talepler hakkında konuşuldu. Etkinlik boyunca tiyatro ekibi, katılımcılarla bir araya gelerek çeşitli kamp çalışmaları gerçekleştirilirken program sonunda, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, Proje Koordinatörü ve Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Kayhan’a plaket vererek katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Google+ WhatsApp