KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği'ni Ziyaret Etti

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği'ni Ziyaret Etti

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve beraberindekiler Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.
Gaziler Haftası münasebetiyle Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi’ni ziyaret eden KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz burada Dernek Başkanvekili Süleyman Özdemir ile görüştü. Dernek Başkanvekili Özdemir ziyarette yaptığı konuşmada, Kayseri Ticaret Odası’nın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu bildiklerini söyleyerek, “Ülkemizi bölmek, parçalamak isteyen dış mihraplar olduğu gibi maalesef bugün içten de parçalamak isteyenler var. Biz Türk Milleti olarak bir çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece terör olaylarının biteceğine inanıyoruz. Ülkemizin birliği ve beraberliği için kimin ne söylediği önemli değil. Gün birlik ve beraberlik günüdür” dedi. Ziyarette konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise, “Ticaret Odası olarak bu konuya çok önem veriyoruz. Biz şuan ülkemizde huzur içerisinde yaşıyorsak eğer şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzun bilincindeyiz. Özellikle son zamanlarda Türkiye’yi bölmeye çalışan bunu yapmak için de içeriden ve dışarıdan destek bulan terör örgütlerinin Türkiye’yi bölmek için gayret gösterdiklerini ve bu manada olaylar çıkartıp insanlarımızı ve güvenlik güçlerimizi şehit ettiklerini görüyoruz. Dolayısıyla bunların çok yanlış olduğunu, terör olaylarının bundan sonra olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Artık herkesin bu bilinç içerisinde olması ve bir hak aramanın ötesinde Türkiye’yi bölme gayretlerinin olduğunu, bunu terör örgütlerine destek verenlerin özellikle farkına varmaları gerektiğini, kime ne için destek verdikleri konusunda kendilerini gözden geçirmeleri gerektiğini özellikle söylemek istiyorum. Biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak 780 bin kilometrekareden 1 santimetre karesini vermeyiz. Hiç kimse de aklından böyle bir şey geçirmesin. Biz burada bin yıldır beraber yaşıyoruz, dünyanın sonuna kadar da beraber yaşamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin ardından KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve beraberindekiler Kartal Şehitliği’ne giderek şehitler için Kur’an-ı Kerim okuyup dua etti.

Google+ WhatsApp