Koski İstişare Toplantısı Beyşehir´de Yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü istişare toplantısı Beyşehir ilçesinde gerçekleştirildi. Selçuk Üniversitesi Anamas Konukevi´nde yapılan toplantıya, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Seli

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü istişare toplantısı Beyşehir ilçesinde gerçekleştirildi.
Selçuk Üniversitesi Anamas Konukevi´nde yapılan toplantıya, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Köseoğlu ve bölge müdürleri katıldı.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, KOSKİ´nin hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "KOSKİ´nin hizmetleri Konya´nın tüm ilçelerinde yoğun bir şekilde devam etmekte. Beyşehir adına söylüyorum, biz şuan en iyi hizmeti KOSKİ´den alıyoruz. Bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Beyşehir´de olduğu gibi KOSKİ´nin hizmetlerinin diğer ilçelerde de en iyi noktada olduğunu düşünüyorum; çünkü KOSKİ hizmet etme noktasında profesyonel bir çalışma yürütüyor" dedi.
İstişare toplantının Beyşehir´de düzenlenmesinden dolayı teşekkür eden Başkan Özaltun, katılımcıları Beyşehir´in güzelliklerini keşfetmeye çağırdı. Özaltun, "Burada bulunan arkadaşlarımızı aileleri ile birlikte Beyşehir´e davet ediyorum. İlçemizin doğal güzelliklerini keşfetmelerini, İç Anadolu´nun denizi diye tanımladığımız Beyşehir Gölü´nün eşsiz doğasını yaşamalarını, Karaburun Plajı´nda tatlı suya girmenin güzelliklerini yaşamalarını tavsiye ediyorum" diye konuştu.
(ARÖ-AH-Y)

18.10.2014 09:45:21 TSI

Google+ WhatsApp