KOSGEB Başkanı Recep Biçer'den

KOSGEB Başkanı Recep Biçer'den Vali Düzgün'e Ziyaret

KOSGEB Başkanı Recep Biçer'den Vali Düzgün'e Ziyaret

Vali Orhan Düzgün, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Vali Düzgün, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, Kayseri de sanayi ve ticaretin devamlı geliştiğini, bu gelişmelerle birlikte nüfusun devamlı arttığını ve bu artışla birlikte yeni istihdam ihtiyacının da artacağını sözlerine ekledi.
KOSGEB’in hem istihdam imkânları sağlanması hem de toplumda dezavantajlı olarak nitelendirilen kadınların, engellilerin iş imkânına sahip olması bakımından gerçekten çok güzel imkânlar sunduğunu söyleyen Vali Düzgün,“KOBİ denilince küçük ve orta ölçekli işletmeler geliyor ama Türkiye’de işletmelerin büyük bir kısmı, yüzde 99’u KOBİ statüsünde. Bu da gerçekten KOSGEB’in hizmet alanının ne kadar geniş bir yelpazeye hitap ettiğini gösteriyor. Kayseri’de KOSGEB’in bugüne kadar vermiş olduğu desteklerle pek çok vatandaşımız iş güç sahibi, ticarethane sahibi oldu. Ekonomimizin daha da canlanması ve istihdamın sağlanması için KOSGEB’in yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum.” dedi.
KOSGEB Başkanı Recep Biçer, KOSGEB olarak öncelikle küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirmeye yönelik gayretlerini sürdürdüklerini ifade ederek, KOSGEB’in toplumun birçok kesimine hitap eden fakat reklamı az yapılmış bir kurum olduğunu belirtti. KOSGEB Başkanı Biçer, vilayetin en başındaki amir olarak şimdiye kadarki desteklerin bundan sonra da artarak devam etmesinin ülke ekonomisine katı sağlayacağını vurguladı.
Konuşmaların ardından Vali Düzgün, KOSGEB Başkanı Recep Biçer’e ziyaret anısına Kayseri’nin simgelerinden olan saat kulesinin kristal örneğini hediye etti.

Google+ WhatsApp