Kos Heyeti, Didim Zeytin Festivaline Katılacak

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, bu yıl düzenlenecek Didim Zeytin Festivalinin 3 gün süreceğini ve festivale Yunanistan´ın Kos adasında bir heyetin de katılacağını belirtti. Bu yıl 7-8-9

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, bu yıl düzenlenecek Didim Zeytin Festivalinin 3 gün süreceğini ve festivale Yunanistan´ın Kos adasında bir heyetin de katılacağını belirtti.
Bu yıl 7-8-9 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Didim Ticaret Odası ve Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası katkılarıyla düzenleneceği öğrenilen Didim Zeytin Festivaline Yunanistan´ın Kos adasında bir heyette katılacak. Festival kapsamında 7 Kasım´da Kos heyetinin Didim´de olacağını belirten Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ Kos heyetinin son güne kadar Didim´de ağırlanacağını söyledi.
Üstündağ ayrıca 6 Kasım 2014 Perşembe günü İzmir´de düzenlenecek Yapın Fuarı için Didim´de otobüs kaldıracaklarını belirterek, 8 Kasım´da yine Didim´de Oda Kültür merkezinde Ege Üniversitesinde gelecek konuşmacılarla Yapı malzemeleriyle ilgili bir konferans düzenleneceğini ifade etti.
(HÇ-MB-İK-Y)

17.10.2014 12:20:18 TSI

Google+ WhatsApp