Kobani Eylemlerinde Yaralanan Ekrem Kaçaroğlu Hayatını Kaybetti Ceren Atmaca İzmir

IŞİD´in Kobani´ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 7 Ekim´de İzmir´in Bornova ilçesinde düzenlenen izinsiz gösteride başından vurularak ağır yaralanan 38 yaşındaki Ekrem Kaçaroğlu, tedavi

IŞİD´in Kobani´ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 7 Ekim´de İzmir´in Bornova ilçesinde düzenlenen izinsiz gösteride başından vurularak ağır yaralanan 38 yaşındaki Ekrem Kaçaroğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
7 Ekim´de İzmir´deki Kobani eyleminde başından vurularak ağır yaralanan ve Ege Ünivisitersi´nde tedavi altına alınan 3 çocuk babası Ekrem Kaçaroğlu hayatını kaybetti. Kaçaroğlu´nun cenazesi, sabah saatlerinde adli tıp kurumuna kaldırıldı.
Kaçaroğlu´nun vurulmasının ardından polisin 4 ayrı adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda R.A., K.A., S.D. ve M.K. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştı. Mahkemeye çıkarılan K.A. ve M.K. tutuklanmış; R.A. ve S.D. ise serbest bırakılmıştı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda 5 av tüfeği, 2 ses ve gaz tabancası ile çok sayıda fişek ele geçirilmişti.
(YHY-Y)

19.10.2014 13:20:56 TSI

Google+ WhatsApp