Kıranardı’da meydana gelen silahlı kavganın duruşması görülmeye başlandı

Kıranardı’da meydana gelen silahlı kavganın duruşması görülmeye başlandı

Kıranardı Mahallesi’nde M.U.’nun yaralandığı silahlı kavganın duruşması görülmeye başlandı.

Melikgazi ilçesi Kıranardı Mahallesi Şehit Musa Koca Caddesi'nde 9 Ağustos 2023 tarihinde 19.00 – 20.00 sıralarında meydana gelen ve market sahibi M.U.’nun yaralandığı silahlı kavganın duruşması görülmeye başlandı. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar M.Ç. (21) ile kardeşi S.Ç. (18), mağdur ve tutuksuz sanık R.G. ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada, sanıklar ve mağdur- sanık ile tanıklardan bazıları dinlendi. 
 
Mağdur sanık R.G. ifadesinde, “B.U. bana ‘Sen daha nasıl geliyorsun?’ dedi. Diğer taraftan gelen B.U. ise kürekle kafama vurdu. Beni dükkana kim götürdü hatırlamıyorum. Kavga yerinden Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldüm. Annem babam tehdit edildiği için ilk ifademi öyle verdim ama şimdiki ifadem doğrudur” dedi. 
 
Tutuklu sanıklardan M.Ç., “Benim elimde silah bile yoktu. Sonradan geldim. Mağdur sanık R.G.’yi tanımıyorum. Tahliyemi istiyorum” dedi. S.Ç. ise “Tahliyemi talep ediyorum” dedi. 
 
Mahkeme heyeti tutuklu sanıklar M.Ç. ve S.Ç.’nin tutukluluk hallerinin devamına karar vererek eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Google+ WhatsApp