KİGDER’den ‘Şarkılar Bizi Söyler’ Türk Sanat Müziği konseri

KİGDER’den ‘Şarkılar Bizi Söyler’ Türk Sanat Müziği konseri

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Korosu’yla birlikte ‘Şarkılar Bizi Söyler’ Temalı Türk Sanat Müziği konseri düzenledi. Konserden elde edilen gelirler, mikrokredi kullanan girişimci kadınlar için kullanılmak üzere Kayseri Hamdi Akın Mikrofinans Şubesi’ne bağışlanacak.

KİGDER Korosu ile ‘Şarkılar Bizi Söyler’ Temalı Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi. Konserden elde edilen gelirler, Kayseri Hamdi Akın Mikrofinans Şubesi’ne bağışlanarak mikrokredi kullanan girişimci kadınlar için kullanılacak. Konsere; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, Vali yardımcıları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, belediye başkan yardımcıları siyasi partilerin temsilcileri, girişimci kadınlar ve birçok sanatsever katıldı.
 
KİGDER’in; kadınları her alanda güçlendirmeyi hedeflediğini belirten Dernek Başkanı Sema Karaoğlu, “Kayseri’de yaklaşık 640 kadın, mikro krediden faydalanarak iş yapmaktadırlar. 2014 yılından bu yana kadınlara olan yardımlarımız sürüyor, bundan sonra da devam edecek” dedi ve konserin düzenlenmesinde ve kadınlara yapılacak olan bu destek faaliyetinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Halil Fatih Akgül ise Kayseri Hamdi Akın Finans Şubesi’ne 2008 yılından bu yana girişimci kadınlara sağlamış olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederken Kadın Girişimci Handan Köse de konsere katılım sağlayan ve kadın girişimcilere yönelik bulunduğu desteklerden KİGDER Başkanı Karaoğlu’na teşekkür etti.

Google+ WhatsApp