Kent Konseyi´nden İlk Ziyaret Büyükerşen´e

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyeleri, seçildikten sonra ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen´i ziyaret etti. Kent Konseyinin kuruluşunda ve sonrasında

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyeleri, seçildikten sonra ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen´i ziyaret etti.
Kent Konseyinin kuruluşunda ve sonrasında Başkan Büyükerşen´in desteklerinin büyük olduğunu vurgulayan Nuray Akçasoy, "Eskişehir´in kent sınırlarının büyümesiyle birlikte görev alanımız genişledi. Bu nedenle ilçelerde de çeşitli etkinlikler ve toplantılar düzenleyerek, Eskişehir´in sorunlarına çözüm projeleri üreteceğiz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyelerini kutlayarak, "Kent Konseyinin Eskişehir´e katkıları çok büyük oldu. Yeni dönemde sizlerin, çözüm üreteceğiniz alanlar Büyükşehir kanunuyla daha çok büyüdü. Fakat sizlerin çok çalışarak, üstesinden geleceğinize eminim. Büyükşehir olarak, ben ve ekibimin Kent Konseyi´ne olan desteği devam edecektir" dedi.
(İHA-MET-Y)

22.10.2014 18:02:43 TSI

Google+ WhatsApp