Kayserispor  eli boş döndü:3-0

Kayserispor eli boş döndü:3-0

Kayserispor, Gaziantep deplasmanından eli boş döndü. Ev sahibi ekibin golleri 67. Dakikada Güray, 70 ve 90.(pnt) dakikada Kayode’den geldi. Güray’ın gol sonrası Kayserispor tribünlerine yönelik çirkin hareketleri maçın önüne geçti.

Kayserispor, Gaziantep deplasmanından eli boş döndü. Ev sahibi ekibin golleri 67. Dakikada Güray, 70 ve 90.(pnt) dakikada  Kayode’den geldi. Güray’ın gol sonrası  Kayserispor tribünlerine yönelik çirkin hareketleri maçın önüne geçti.Gaziantep deplasmanına  gençlerden takviyeli kadrosuyla giden Kaysersipor sahaya  Lung- Yasir, Poulain, Mert,  Lopes- Dje dje, Hasan Ali, Ziya, Emre, Mensah-Kravest 11’iyle başladı.  Mensah’ın  sakatlanarak yerini Riensra’ya bırakmasının ardından oyun üstünlüğünü rakibe kaptırsa da ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Karşılaşmanın 67. dakikasında defansta eksik adamla yakalanan Kayserispor, Kayode’nin uzun pasında Güray’ın golüne engel olamadı. Daha önce Kayserispor forması da giyen Güray, attığı gol sonrası Kayserispor tribünlerine koşarak sportmenlik dışı hareketlerde bulundu.

Güray’ın golünden sonra motivasyonunu kaybeden Kayseripor, 70. dakikada Koyode’nini golü ile 2-0 geriye düştü. Bu golden sonra tamamen oyundan kopan Kayserispor, 90. Dakikada Kenan’nın ceza sahasında düşürülmesiyle Kayode’nin penaltı golüyle sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Bu gol karşılaşmanın skorunu belirlerken, Kayserispor 10 puanda kaldı.

Google+ WhatsApp