KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN KAYMAKAM KARACAN’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN KAYMAKAM KARACAN’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan, kendisine yönelik yapılan tebrik ziyaretlerinin ardından iade-i ziyaret turlarına Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile devam etti.

Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan’a yönelik yapılan iade-i ziyarete Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Ersan Dağdeviren ve Koray Can’da katıldı.

Ziyarette konuşan Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan,” Değerli dostum, değerli arkadaşım, değerli kardeşim Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanımız Deniz Çağan kardeşim bizlere iade-i ziyarette bulundu, teşekkür ediyoruz kendisine. Biz gerçekten kendisini dostumuz arkadaşımız ve hemşerimiz olarak görüyoruz hepsinden öte. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Bizde bir hemşerisi olarak elimizden gelen bütün desteği vermeye hazırız. İnsanlarımızın uyum ve birlik içinde yaşamaları için her zaman desteğiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise,” Sayın kaymakamım bizde sizleri ailemizin bir bireyi bir ağabeyimiz bir kardeşimiz bir büyüğümüz olarak görüyoruz. Kayseri’ye atanmanız bizleri memnun etmişti. O zaman federasyon başkanı değildik ama federasyon başkanı olamamızla birlikte de sizlerin bizlere yapmış olduğunuz iade-i ziyaret akabinde bizlerinde sizlere yapmış olduğu ziyaretler çerçevesinde bugün bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bizler biliyoruz ki kayserimizin en büyük ilçelerinden bir tanesinde kaymakamlık görevi gerçekten zor ama siz bu işi ehli ve liyakatıyla yerine getiriyorsunuz. Özellikle geçmiş dönem koronavirüs çerçevesinde Kayseri’de ve Melikgazi’de yapmış olduğunuz denetimler, hizmetler ve vatandaşlara hizmet noktasında takdir-e şayan işler yapmıştınız. Bizlerde bunları takdirle anlatmıştık. Bizler kimseyi ötekileştirmeden bir hemşerilik federasyonu adı altında çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem sizlerle ortak işler, sizlerin bizlere tavsiye ve önerileri olması halinde çalışmalar yapacağız. Bu anlamda ben gerçekleştirmiş olduğunuz ziyarete istinaden bizleri kabul ettiğiniz için şahsım, yönetim kurulum ve tüm hemşerilerim teşekkür ediyorum”.

Google+ WhatsApp