KAYSERİ STADINAENERJİ GELDİ!

KAYSERİ STADINAENERJİ GELDİ!

Sürdürülebilir gelecek ve temiz enerji üretim vizyonu ile kurulu gücünü günden güne büyüten RHG Enertürk Enerji, Kayserispor maçlarının oynandığı stada isim sponsoru oldu.

Kayseri’nin sanayi devi Erciyes Anadolu Holding’in yenilenebilirenerji alanındaki güçlü yatırımı RHG EnerTürk Enerji,Kayserisporstadyumunaisimsponsoruoldu.

Kayseri’nin eğitim, sağlık, kültür ve spor yaşamını her dönemfarklı projelerle destekleyen holding, İstikbal Mobilya ve HesKablo markalarıyladaKayserispor’undestekçisiolmuştu.

33 bin kişi kapasitesiyle Kayseri’de futbol severlerin buluşmanoktası olan stadyuma 3 yıl isim sponsorluğu yapacak olan RHGEnerTürk Enerji, Türkiye çapında yenilenebilir enerji santralleri iletanınıyor.

Hidroelektrik, Rüzgar ve Güneş enerjisi alanında toplam kurulu gücü 534MWolanveönümüzdekidönemdebugücü849MW’açıkarmayıplanlayanRHG EnertürkEnerjiaynızamanda

Türkiye’deElektrikliAraçŞarjAğıİşletmeciliğilisansınıilkalan

firmalararasındayeralıyor.

RHG EnerTürk Enerji Stadında gerçekleştirilen imza törenineÖnceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve KayseriMilletvekili Taner Yıldız, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, KayseriBüyükşehirBelediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ErciyesAnadolu HoldingYönetimKuruluÜyesiveCEO’suDoç.Dr.

AlpaslanBaki Ertekin, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı,RHGEnertürkEnerjiGenelMüdürüMuratAksuveçoksayıdadavetlikatıldı.

Google+ WhatsApp