Kayseri Sarraflar Ve Kuyumcular Derneği Başkanı Gülsoy:

Kayseri Sarraflar Ve Kuyumcular Derneği Başkanı Gülsoy:

Kayseri Sarraflar Ve Kuyumcular Derneği Başkanı Gülsoy:

1 Kasım seçimlerinin ardından piyasalardaki hareketliliği değerlendiren Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, tek başına iktidarın gelmesiyle dolar ve Euro fiyatlarında düşüş yaşandığını belirterek, “Piyasalar iyi bir tepki vermiş oldu. Bu düşüş biraz daha devam edebilir” dedi.
1 Kasım seçimlerinin yapılmasından sonra piyasalardaki dalgalanmayı değerlendiren Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, “Öncelikle 1 Kasım seçimlerinin ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Rabbim ülkemizden bereketini eksik etmesin. Şuan siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasıyla piyasalar normal dengeye döndü. Piyasalar iyi bir tepki vermiş oldu. Tek başına iktidarın gelmesiyle birlikte dolar ve Euro fiyatları düşüş gösterdi. Bu düşüş biraz daha devam edebilir ama hükümetin kurulmasıyla ekonomik kurmayların kimler olacağı ve piyasaya güvenin gelmesiyle döviz fiyatları dengelenecektir. Siyasi belirsizliğin tamamen bitmesiyle de yine Amerika’ya bağlı oradaki faiz artırımlarının masada olması, Aralık ayında faiz artırımına gidecek düşüncesiyle dolar biraz daha yükselebilir” diye konuştu.
Döviz fiyatlarındaki hareketliliğin altın fiyatlarını da etkilediğini belirten Gülsoy, “Şunda gramı 102 liraya düşen altının bu fiyatlarda dengeleneceğini düşünüyoruz. Herşeyden önemlisi ülkemizdeki bu seçimin kazasız, belasız atlatılıp tek başına iktidarın gelmesiyle piyasalar normal seyrine dönecektir. Allah’ım herşeyin hayırlısını versin. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp