Kapaklı´da Mahalle Yolları Asfaltlanıyor

Tekirdağ´a bağlı Kapaklı Belediyesi, yeni mahallelerinin yollarını asfaltlamaya başladı. Tekirdağ´ın büyükşehir yapılanmasından dolayı Kapaklı ilçesine mahalle olarak bağlanan Karlı, Panarça, Uzunhac

Tekirdağ´a bağlı Kapaklı Belediyesi, yeni mahallelerinin yollarını asfaltlamaya başladı.
Tekirdağ´ın büyükşehir yapılanmasından dolayı Kapaklı ilçesine mahalle olarak bağlanan Karlı, Panarça, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yanıkağıl ve Karaağaç´ta asfaltlama çalışmaları başladı. Mahallelere giden yollarda gerçekleştirilen asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ederken, ilçeye bağlı mahalle yollarına 10 kamyon soğuk asfalt malzemesinin ayrıldığı bildirildi.
Bahçeağıl Mahallesi´ne giden yolun asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından çalışmaların Pınarça Mahallesi´nde devam edeceğini ifade eden Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Buradaki çalışmalarımızı tamamlar tamamlamaz, diğer mahallelerimizde de soğuk asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Büyükşehir yapılanması ile birlikte sınırlarımızın genişlemesiyle birlikte sorumluluk alanımız da genişlemiş oldu. Bundan sonraki süreçte ilçe merkezindeki mahallelerimiz ne hizmet alıyorsa, Kapaklı´ya sonradan bağlanan diğer 6 mahallemiz de aynı hizmetleri alacaktır. İlçe merkezimizde olduğu gibi, bu 6 mahallemizde de tüm bozuk yolları onaracağız. Çünkü yol demek, medeniyet demektir" dedi.
(AK-MK)

23.10.2014 11:40:51 TSI

Google+ WhatsApp