İYİ Partili Gözütok, belediye başkanı maaşını şehit çocuklarına burs olarak vereceğinin sözünü verdi

İYİ Partili Gözütok, belediye başkanı maaşını şehit çocuklarına burs olarak vereceğinin sözünü verdi

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, şehit aileleriyle bir araya geldiği etkinlikte, daha önce belediye başkanlık maaşını almayacağını burs vereceğini açıklamasının ardından, maaşını Talas’ta ikamet eden şehit ailelerinin çocuklarına eğitim bursu olarak vereceğinin sözünü verdi.

İYİ parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas İlçe Teşkilatı Başkan ve üyeleriyle birlikte Şehit Aileleri ile bir araya geldi. Gözütok, “Bugün burada ülkemizin birlik ve beraberliği uğruna canlarını feda edem kahraman şehitlerimizi anmak ve onların ailelerine olan minnet ve şükranımızı ifade etmek için bir araya geldik.
Bu kutsal topraklarda özgürlük ve bağımsızlık uğruna gösterdikleri kahramanlıkla aydınlanan şehitlerimiz, milletimizin kalbinde sonsuz bir sevgi ve saygı ile anılmaktadır.
Sevgili şehit aileleri, sizlere şükranlarımızı sunmak ve acınızı paylaşmak adına buradayız. Bizlere, Şehitlerimizin emanetleri olan siz değerli aileler, vatan için en değerli varlıklarınızı feda ettiniz. Onlar kahramanlık destanı yazarken, sizde aynı özveri ve fedakarlıkla bu yolda onlara destek oldunuz. Şehitlerimizin ardından bizler, onların mirasını yaşatma sorumluluğunu taşıyoruz. Bu vatan topraklarına, özgürlüğe ve birliğe duydukları sevgiyi örnek alarak, onların izinden yürümeliyiz. Bugün burada, şehitlerimiz aziz hatırasını yaşatmak ve bu kutsal değerlere sahip çıkmak için bir araya geldik. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Onların anısını yaşatmak, bayrağımızı daha yükseklere taşımak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına buradayız. Katılımız bize şeref verdi, onur verdi. Siz bizim en değerli misafirimizsiniz, baş tacımızsınız bunu böyle bilin. Allah razı olsun sağ olun” ifadelerini kullandı.
Daha önce Belediye Başkanlık maaşını almayacağını burs vereceğini açıklayan İYİ Partili Göker Gözütok, maaşını Talas’ta ikamet eden şehit ailelerinin evlatlarına eğitim bursu olarak vereceğinin sözünü verdi. 

Google+ WhatsApp