İYİ Partili Çalıksoy; Siz hayır hasenatla uğraşın, biz ülkeyi en liyakatlı isimlerle kadrolarla yöneteceğiz

İYİ Partili Çalıksoy; Siz hayır hasenatla uğraşın, biz ülkeyi en liyakatlı isimlerle kadrolarla yöneteceğiz

İYİ Parti Kayseri Talas Meclis Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy “Cumhur ittifakında AK Parti'de milletvekilliğine müracaat etmeyen isimler 'Hayır hasenatla uğraşacağız' diyorlar. Siz hayır hasenatla uğraşın, biz ülkeyi en liyakatlı kadrolarla yöneteceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi İYİ Parti 15 ilde temayül yoklamasına gidiyor. İYİ Parti Kayseri teşkilatı da bugün Kadir Has Kongre Merkezi’nde aday adaylarını oylamaya başladı. İYİ Parti’den Kayseri milletvekili olabilmek için başvuru yapan 47 isim partililer tarafından tercih ediliyor.
 
İYİ Parti temayül yoklamasında konuşan Talas Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy “Bugün burada partimiz birbirinden değerli, donanımlı, birikimli aday adaylarımızla bir yarış sergiliyorlar. Bugün bu salonda demokrasi şöleni yaşanıyor. Diğer partilere örnek olacak bir davranış yaşanıyor. Aday belirleme yöntemi yani ön seçim aday belirleme yöntemlerinden en geçerli olanı, en katılımlı olanı tabanı tavana yansıtan ön seçim yöntemiyle adaylarımızı belirliyoruz.  Bu bir demokrasi şölenidir. Bu bir özgüvendir. Bu bir ülke yönetimine çok iddialı bir şekilde var olduğu göstermektir.  Geçtiğimiz hafta bu salonda yine şimdiki iktidar partisinin yaptığı temayülde binlerce üyesi olan bir parti böyle bir coşku yaratamamıştı. Bu coşku artık toplumun, seçmenin yönetimin değişmesi gerektiğine inandığı bir günün göstergesidir. İnşallah o günler geliyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti daha liyakatli insanlarla yönetileceği günler geliyor dediği bir gündür. İYİ Partinin Kayseri’ye kattığı katılımcı bir mesajdır bu. İYİ Parti milletvekillerine müracaat etmeyenler, millet ittifakına müracaat etmeyenlerin gönlünde bakanlık oldu. Biz bakan olacağız diye iddia ortaya koyuyorlar. Cumhur ittifakında AK Partide milletvekilliğine müracaat etmeyen isimlerin de 'Hayır hasenatla uğraşacağız' diyorlar. Siz hayır hasenatla uğraşın, biz ülkeyi en liyakatlı isimlerle kadrolarla yöneteceğiz. Ülkemizin şu anda içinde bulunduğu durum yönetim ve yönetilememe sıkıntısıdır. Bu yönetilememe sıkıntısını giderecek kadrolar İYİ Parti kadrolarıdır. Bu kadroyla donanımlı şekilde bu mesajı veriyor.İktidara geliyoruz” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp