İYİ Parti İncesu’da seçim ofisi açtı

İYİ Parti İncesu’da seçim ofisi açtı

Kayseri’ye sosyal belediyeciliği getireceklerini ifade eden İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener; “Hem Kayseri halkımıza hem İncesu halkımıza iyi belediyecilik anlayışıyla belediyelerimizi teslim edip halkımızın istediği sosyal belediyeciliği de kazandıracağımızı şimdiden sizlere müjdeliyorum. 31 Mart gecesi sandıklar açıldığında Kayseri’yi ve İncesu’yu iyi belediyecilikle tanıştıracağımıza ben şahsım adına söz veriyorum” dedi.

İYİ Parti, Kayseri İncesu’da seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi. Açılışa, İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurdaer Şahin, İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, İYİ Parti Develi Belediye Başkan Adayı Songül Özdemir, İYİ Parti İncesu Belediye Başkan Adayı Recep Güngör katılım sağladı.
 
Kayseri’ye sosyal belediyeciliği getireceklerini  İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener; “ 31 Mart gecesine kadar ev ev sokak sokak çalışarak belediyelerimizi kazanmak biz teşkilatlarımıza düşmektedir. Hem Kayseri halkımıza hem İncesu halkımıza iyi belediyecilik anlayışıyla belediyelerimizi teslim edip halkımızın istediği sosyal belediyeciliği de kazandıracağımızı şimdiden sizlere müjdeliyorum. 31 Mart gecesi sandıklar açıldığında Kayseri’yi ve İncesu’yu iyi belediyecilikle tanıştıracağımıza ben şahsım adına söz veriyorum” dedi.
 
Kayseri’de yapılan belediyecilik anlayışını eleştiren İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel; “ Kendi bildikleri Kayseri şekliyle bugün bizim ifade etmeye çalıştığımız söylemlerle sahaya çıkıyorlar biz dedik ki hizmet, modernleşme, deprem var biz dedik ki bu şehirde sosyallik yok ama bugün söylediğimiz o sözlerin hiçbiri ciddiye alınmamıştı ama seçim zamanı geldiğinde gördüm ki toplumdan aldıkları tepkiyle bunları biz yapacağız diyorlar ben de diyorum ki 30 yıldır siz idare ediyorsunuz burayı 30 yıldır aklınıza gelmediği şeyleri biz 10 yıldır söylüyoruz  niye yapmadınız? Hiç merak etmeyin bu makam bize geçtiği zaman biz o makamın forsunu asla kullanmayacağız” ifadelerinde bulundu.
 
Öte yandan Belediye başkanı seçildiği taktirde İncesu’yu üreterek kazanan bir bütçeyle yöneteceğini dile getiren İYİ Parti Kayseri İncesu Belediye Başkan Adayı Recep Güngör; “ Projelerimizle İncesumuzun her bir köşesine hizmet götürmek ve halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağım söz veriyorum. 21. yüzyılda hala yol, su, kanalizasyon ve doğalgaz konuşuluyor bundan dolayı büyük bir utanç duyuyorum 20 yıldır yapılmayanları bizler inşallah gerektiği şekilde yapacağız. Allah nasip ederse belediye başkanı olduğumuz an gelen bütçeyle yöneten değil üreterek kazandığımız bütçelerle İncesu için verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp