İş İnsanı Kılınç: “Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarını ayakta alkışlıyorum”

İş İnsanı Kılınç: “Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarını ayakta alkışlıyorum”

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarını tebrik eden İş İnsanı Sedat Kılınç; “Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimini ayrıca şanlı taraftarlarımızı ayakta alkışlıyorum.

Her karışı şehit kanıyla sulanmış vatanımıza, bayrağımıza, varoluş değerlerimize, dinimize, peygamberimize, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saldıran kim olursa olsun şerefli Türk milleti cevabını verecektir.” dedi
 
 
Galatasaray ve Fenerbahçe arasında planlanmış olan Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde süper kupa finalinde yaşanan olayları protesto etmek maksadıyla Atatürk büstü önünde İstiklal Marşı ve Andımız okundu.
 
Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarını tebrik eden İş İnsanı Sedat Kılınç; “Yurtta sulh cihanda sulh pankartıyla sahaya çıkmak isteyen Fenerbahçe futbolcularına, ne mutlu Türküm diyene yazılı pankartla sahaya çıkmak isteyen Galatasaray futbolcularına engel olan İstiklal Marşımız söylenirken müziğin sesini açarak engellemeye çalışan Suud’lu yetkilileri şiddetle kınıyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimini ayrıca şanlı taraftarlarımızı ayakta alkışlıyorum. Her karışı şehit kanıyla sulanmış vatanımıza, bayrağımıza, varoluş değerlerimize, dinimize, peygamberimize, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saldıran kim olursa olsun şerefli Türk milleti cevabını verecektir.” Dedi.

Google+ WhatsApp