İncesu’nun Akil insanlarından İlmek’e büyük destek

İncesu’nun Akil insanlarından İlmek’e büyük destek

İncesu’nun kanaat önderleri olarak bilinen Akil insanlarından, İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’ün de katıldığı toplantıda destek verdi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Av. Mustafa İlmek ilçenin STK ve Kanaat önderleri ile bir araya geldi.

İncesu Marina Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koç, MHP İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık, Meclis Üyesi Adayları, Ağrılılar Dernek Başkanı Nevzat Barbaros, İncesu Esnaf Kefalet Odaları Birliği Başkanı Fevzi Aykar, İncesu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Büyüköz ve ilçenin kanat önderleri katıldı.
Programda konuşan İncesu AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koç ve MHP İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık Cumhur İttifakının Genelde olan seçim çalışmalarını yerelde de devam ettiğini ifade ederken 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur ittifakı adayı Mustafa İlmek’e destek istedi.  İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncesu Belediye Başkan Adayı Mustafa İlmek ise “ Bizler halkımızın teveccühü ile 2019 seçimlerinde Belediye Başkanı olarak seçildik.  Göreve başladıktan bir süre sonra dünyada büyük ölümlere neden olan pandemi yaşadık. Kimse evinde çıkamadı. Bizlerde pandemi nedeniyle az personel ile halkımıza hizmet etmeye çalıştık.  2 yıl süren pandeminin ardından 11 ilde etkili olan Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremi yaşadık. 50 bini aşkın insanımız hayatını kaybetti. Devletimiz bütün imkanları ile bölgeye gitti. Bizleri de personelimiz ve araçlarımızla bölgeye sevk etti. Görevden kaçmadık. Göksun’ın imar ve ihyası bizlere verildi. Ne yaptıysak 1-2 yıldır yapabildik. Tüm olumsuzluklara rağmen yaklaşık 500 bin metrekare parke, 35 km sathi kaplama, 35 km sıcak asfalt, 3 sosyal tesis, 4 kapalı pazar yeri, meydan tören alanı, marina, zipline, yeni kademe binası, mini terminal, yufka üretim tesisi, 18 yeni araç alımı, yeni parklar, çarşı dükkan tek cephe giydirmesi ve daha birçok yatırımı halkımızın hizmetine sunduk. Yapamadıklarımıza da oldu. Ancak halkımızdan helallik istedik. Kimseyi öte git demedik. Belediyemize gelen vatandaşlarımızı geçmiş zamanda olduğu gibi üzeri ahır kokuyor diye kovmadık. Küfretmedik. Kapıda karşılayıp meramını dinledik ve çözüme kavuşturduk” dedi.
Toplantıya telefon bağlantısı ile katılına Milli Savunma Eski Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar “ Ülkemizde terörle mücadele kararlılıkla sürdürülüyor. Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor. Devletimin gücü, milletimizin kararlı duruşu ile terör belasını bu ülkeden kazıdık” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise, “ Bizler İncesu’yu seviyoruz. Her zaman bizi sıcak karşılar. Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilendiği İncesu’yu Mustafa İlmek Başkanımızla ileri taşımaya kararlıyız. Genelde Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımız, Yerelde Büyükşehir Belediye Başkanımız, Bizler ve Belediye Başkanlarımız, canla başla çalışıyorlar. Bizler buna şahidiz” diye konuştu.

Google+ WhatsApp