İncesu Zipline’de denemeler başladı

İncesu Zipline’de denemeler başladı

Türkiye’nin en uzun 3’ncü Zipline unvanına sahip olacak İncesu Zipline de geri sayım başladı. Deneme atlayışlarının yapıldığı proje alanında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, incelemelerde bulundu.

Yerli ve yabancı turistlerin ilçeye çekilmesi ve bölgenin turizm merkezi olması için çalışmaların sürdürdüğü İncesu ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa İlmek’in önemli projelerinden olan 455 metre uzunluğundaki İncesu Zipline de deneme atlayışları başladı. İncesu Marina çevresine yapılan ve tamamlandığında Türkiye’nin en uzun 3’ncü zipline merkezi unvanına sahip olacak İncesu Zipline, unutulmaz bir heyecan ve nefes kesici bir manzara sunacak. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği Zipline atlama kulesini gezdirdi. 
 
İncesu için yatırımların aralıksız devam ettiğini ifade eden İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “ İncesu için her zaman tarih ve turizm ilçesi diyoruz. Bu ifadelerin altını doldurmak lazım. Örenşehir, İncesu Kent Müzesinde çalışmalar yapılıyor. Külliyemiz Arastamız var. Oluşturacağımız Kültür yolu ile Tarih kavramını pekiştiriyoruz. Marina, Zipline, Uluslararası Bisiklet Şampiyonları ile de turizm kavramının altını dolduruyoruz. Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek’in verdiği destekle oluşturduğumuz Zipline, yerli ve yabancı adrenalin tutkunlarının İncesu’ya gelmesine neden olacak. 455 metre uzunluğundaki İncesu Zipline, son derece güvenli ve son teknoloji ile donatılmış bir tesis. Adrenalin tutkunları, Derebağ ve marina manzarası eşliğinde heyecan dolu bir atlayış gerçekleştirecek. Kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak merkezimizde personellerimiz eğitimlerini almaya başladı. Bölgesinde ilk olan Zipline Merkezimize kent merkezinden ve Kapadokya’dan birçok yerli ve yabancı misafir gelecek” diye konuştu.

Google+ WhatsApp