Hoş geldin Prosinecki

Hoş geldin Prosinecki

Kayserispor ligin ikinci yarısında görev yapması için Robert Prosinecki ile anlaştı. Kayserispor’da daha önce de görev yapan Hırvat teknik adam “Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyorum” dedi.

Kayserispor ligin ikinci yarısında görev yapması için Robert Prosinecki ile anlaştı. Kayserispor’da daha önce de görev yapan  Hırvat teknik adam “Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyorum” dedi.

Ligin ilk yarısında Hikmet Karaman, Samet Aybaba ve son olarak da Bülent Uygun’un göre  yaptığı temsilcimiz Kayserispor’da ligin ikinci yarısında takımın başında Prosinecki olacak. Hırvat teknik adamla, sezon sonuna kadar anlaşma yapıldığını belirten Başkan Berna Gözbaşı, “Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyor. Teknik Direktör Robert Prosinecki ile anlaştık. Camiamıza hayırlı olsun” sözleriyle duyurdu.

Hırvatistan’da Başkan Berna Gözbaşı ve Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı ile bir araya gelen ve teklifi kabul eden Prosinecki’nin, “Sağlık sorunlarım var ama Kayserispor’da yarım kalan  hikayemi tamamlamaya geliyorum. Doğru transferler ve taraftarın desteğiyle bu zor koşullarda ligde kalmayı başaracağız. İyi transferler yaparak ikinci yarıda çok maç kazanacağız” dediği öğrenildi.

Kayserispor’un Antalya kampına katılacak olan Robert Prosinecki’nin yardımcılıklarını ise Gordan Cipric ve Dragan Spasic yapacak.

Hırvat teknik adam 2013-2014 ve 20014-2015 sezonlarında Kayserispor’da görev yapmıştı.

Kaynak: Spor servisi

Google+ WhatsApp