Havran´da Özel Sporculara Atletizm Kursu

Balıkesir´in Havran ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ´özel sporcular atletizm kursu´ açıldı. Havran Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu´nda Özel Sporcular 2. Kademe

Balıkesir´in Havran ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ´özel sporcular atletizm kursu´ açıldı.
Havran Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu´nda Özel Sporcular 2. Kademe Atletizm Antrenörü Deniz Erenoğlu tarafından verilen kurs çarşamba ve cuma günleri yapılıyor. 12 sporcu ile başlayan kursların 10 ay süreceğini belirten Erenoğlu, "Maksadımız, özel çocukların bedenen ve ruhen kendilerine güvenmelerini sağlamak ve (Ben başarabilirim) demelerine yardımcı olmak" dedi.
Havran Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Osman Karagöz de, bu alanda büyük bir boşluk olduğunu belirterek, bu boşluğun doldurulması için çaba gösteren Kaymakam Yasin Öztürk´e teşekkür etti. Karagöz, çocukların gelişimiyle ilgili her türlü desteği vereceklerini belirtti.
Havran İlçe Spor Müdürü Züref Sofuoğlu ise, "Kursun salonumuzda başlamış olmasından mutluluk duyuyoruz. Kapılarımız her zaman özel sporculara ve ailelerine açık" dedi.
(FT-MŞ)

27.10.2014 15:45:29 TSI

Google+ WhatsApp