Güneşin olduğu yerde ampule hacet yoktur

Güneşin olduğu yerde ampule hacet yoktur

Yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Önder Narin milli görüş lideri Prof Dr. Necmettin ERBAKAN ın sözünü hatırlatarak güneşin olduğu yerde ampule hacet yoktur dedi.

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran Narin , Yemliha da seçim bürosu açtı. Açılışın ardından Mahzemin , Kemer , Dadağ , Salur , Hasanarpa , Yazır ve Akin de de programlara katılan Narin buralarda yaptığı konuşmada vatandaşın teveccühün den son derece memnun olduğunu ve bu teveccühe layık olabilmek için daha çok çalışacağını söyledi.

Narin ayrıca “ Vatandaş bize sakın gevşek davranmayın,  daha çok çalışın , artık yeter ,bunlar ömürlerini tamamladı diyorlar. Her gittiğimiz yerde her dokunduğumuz insanda benzer cümleleri duyuyoruz. Mevcut iktidara ders vermek , iktidarın politikaları yüzünden canı yanan , ilçede bulunup yeterince hizmet alamayan insanımız güneş gibi doğan Yeniden Refah Partisi  ni kendisine çare , iktidara ders olarak görüyor. Parti mensubu olmasa da partimizin oyunu artırmak için kendi çevrelerine telkinde bulunuyorlar. Mevcut bu durumu sadece bizler değil seçim çalışması yapan diğer bütün siyasi partiler görmektedir. Pazar yerlerinde dağıttıkları paralar , seçim rüşvetleri , yemekli toplantılar onları kurtarmayacaktır. Yeniden Refah Partisi bu seçimlere damga vuracaktır. Güneş doğmakta ampule hacet kalmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp