GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDAN ANADOLU AJANSI VE SGK’YA ZİYARET

GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDAN ANADOLU AJANSI VE SGK’YA ZİYARET

Kayseri Gönüllü Kuruluşlar yönetimi Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ahmet Taş başkanlığındaki Gönüllü Kuruluşlar yönetimi ilk ziyaretini Anadolu Ajansı bölge müdürlüğüne gerçekleştirdi.

Bölge müdürü Önder Felek tarafından ilgi ile karşılanan Gönüllü Kuruluşlar yönetimi ziyaretinde hoş bir bilgi ve istişare ortamı oluştu. Anadolu Ajansı'nın yurt içi ve yurt dışı teşkilat yapısı, haber alma ve haberi yayınlamada temel ilkeler, ajansın devlet ve topluma karşı sorumluluğu dahil birçok konu ziyarette konuşuldu.

Gönüllü Kuruluşlar ve sivil kurumların ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını, sivil kurumların kendileri için önemli bir haber alanı olduğunu bildiren bölge müdürü Önder Felek, ziyaretten memnun kaldıklarını bildirdi.

Gönüllü Kuruluşlar başkanı Taş, Anadolu Ajansı'nda gördükleri ilgi ve bilgilenmeden memnun kaldıklarını bildirdi, müdür Felek’e yeni görevinin hayırlı olmasını ve  başarı dileklerini iletti.

Gönüllü Kuruluşlar yönetimi ikinci ziyaretini SGK İl Müdürlüğüne yaptığı. İl Müdürlüğüne yeni başlayan Mustafa Türkoğlu'na hayırlı olsun dileklerini bildiren Gönüllü Kuruluşlar ekibi ile il müdürü Türkoğlu arasında samimi bir muhabbet ve bilgilenme ortamı oluştu.

Sosyal güvenlik kurumunun işleyişi, Sosyal Güvenlik Kurumu vatandaş ve devlet ilişkileri dahil birçok konu ziyarette gündeme geldi, görüşüldü. İl Müdürü Türkoğlu misafirlerinin birçok sorusuna da içtenlikle açıklayıcı cevaplar verdi.

SGK İl Müdürü Türkoğlu, Gönüllü Kuruluşların ziyaretinden çok memnun kaldığını, her zaman Gönüllü Kuruluşların desteğinde olacaklarını bildirdi.

Gönüllü Kuruluşlar başkanı Taş, SGK İl Müdürlüğünde gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını bildirdi, İl Müdürü Türkoğlu'na görevinde başarılar diledi.                                   

Google+ WhatsApp